Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Miten saan tolpan AIVAN suoraan?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Kiinnitä vinotuet hieman tolpan puolivälin alapuolelle.

Kiinnitä vinotuet hieman tolpan puolivälin alapuolelle.

Kysymys

Miten saan tolpan AIVAN suoraan?

Vastaus

Varmista, että tolpat ovat suorassa, ennen kuin ruuvaat ne kiinni maahan valettuihin tolppakenkiin. Siinä kannattaa käyttää apuna vinotukia ja puristimia, jotta tolpat pysyvät pystyssä ilman ruuveja tai nauloja. Säädä tolppa suoraan ja kiinnitä se vasta sen jälkeen.

Tolppa kannattaa kiinnittää aluksi tyvestä puristimella, suoristaa pystyyn ja puristaa kiinni vinossa olevaan lautaan. Lautaa ei tarvitse ruuvata tolppaan edes väliaikaisesti, sillä ne voi kiinnittää toisiinsa puristimella. Se on nopeampaa kuin ruuvaaminen, eikä tolppiin tarvitse tehdä turhia ruuvinreikiä. Kiinnitä vinotuki tolpan yläosaan tai niin ylös kuin yllät.

Kätevä puristin

Nykyaikaiset puristimet ovat täydellisiä työkaluja tolppien pystyttämiseen. Puristinta voi käyttää yhdellä kädellä samaan aikaan, kun toinen käsi säätää tolppaa suoraan. Se tarkoittaa, että tolppa on helppo saada suoraan ilman työkaverin apua. Markkinoilla on erikokoisia yhden käden puristimia, joiden hinnat alkavat noin viidestä eurosta.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin