Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kuinka peitän liitoksen raot?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Ongelma:

Vaikka olen mielestäni tehnyt kaiken oikein, ovilistojen kulmaliitokset eivät osuneet aivan täydellisesti kohdakkain. Muutaman millin heiton vuoksi pysty- ja vaakalistan väliin jää rako. Joudunko aloittamaan alusta vai voiko liitoksen peittää jotenkin?

Ratkaisu:

Tee Itse -lehdessä on kyllä julkaistu artikkeleita ovilistojen sahaamisesta, mutta jopa meidän on pakko tunnustaa, että täydellisten jiiriliitosten tekeminen on joskus todella vaikeaa.

Toisinaan käy niin, että täydellinenkään liitos ei hetken kuluttua enää ole täydellinen, kun puu on elänyt listojen kiinnittämisen jälkeen. Voit toki aloittaa alusta, mutta maksaako se todella vaivan, varsinkaan kun joka tapauksessa varmaan maalaat listat?

Voit hyvillä mielin mennä yli siitä, mistä aita on matalin! Peitä siis saumassa oleva rako akryylitasoitteella ja maalaa listat sen jälkeen. Raot katoavat ja sauma näyttää täydelliseltä.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin