Ennen lasin asettamista paikalleen puitteen reunaan levitetään ohut viiru kittiä. Levitä sitä ikkunakehyksen kaikille reunoille. Muista myös kulmakohdat. Nyt voit asettaa lasin paikalleen ja painaa sen kevyesti kiinni kittiin. Lasi kiinnitetään niin sanotuilla lasitusnauloilla, jotka naputellaan varovasti paikalleen niin, että pää jää aivan vähän lasin päälle.

Pikku ruutuun riittää neljä ”lasitusnaulaa”. Lasituslanka on lovettu lyhyisiin pituisiin pätkiin. Siitä on helppo katkaista sopivan pituisia ”nauloja”. Leikkaa massaputkilon kärki sopivan levyiseksi tiivistystä varten. Aloita sitten yhdestä kulmasta.Levitä massaa rauhallisin, liukuvin liikkein, jotta kitti levittyy tasaisesti. Kitissä näkyvä nestemäinen aine on öljyä, jota puristuu ulos vasta-avatusta putkilosta.

Työstä koko reuna tasaisesti ja rauhallisesti niin, että kittiä levittyy kehyksen reunaan saakka. Lopputasoituksen voit tehdä kittausveitselläkin, mutta vaivattomimmin se sujuu tällaisella kittilastalla. Poista liika kitti vetämällä lastaa kehyksen reunaa pitkin. Näin syntyy tasainen ja siisti tiiviste, joka on napakasti kiinni sekä lasissa että kehyksessä.