Supervahva tiivistysmassa

Soudal Fix All on nerokas tiivistysmassa, joka sopii hienosti nopeiden hätäpaikkausten tekemiseen. Läpinäkyvä ja kestävä massa sopii myös liimaksi vaativiin korjaustöihin.

Soudalin Fix All -liima ja tiivistysmassa yllättää monipuolisuudellaan. Läpinäkyvää massaa voi käyttää joka puolella kotia ja sen ulkopuolella.

Massalla voi paikata nopeasti esimerkiksi sadevesikourun tulleen reiän. Aine toimii silloinkin, kun ränni on ääriään myöten täynnä vettä.

Massaa voi käyttää samoissa tiloissa elintarvikkeiden kanssa, joten se sopii myös keittiön pieniin korjaustöihin. Sillä voi saumata esimerkiksi keittiön työtason ja seinän välisen raon tai tiskialtaan reunat. Massaa voi käyttää myös levyjen liimaamiseen.

Massa sopii myös kylpyhuoneeseen. Vahva liima kovettuu ja pitää pintansa erittäin hyvin kosteissa oloissa.

Massa on läpinäkyvää ja kirkasta, joten se sopii myös lasipintojen saumaamiseen ja lasiesineiden korjaamiseen.

TOIMITUS SUOSITELEE: Näin valitset saumamassan

Toimii veden alla

Sopivasta massasta on paljon hyötyä, kun kouru repeää.

Fix All -liima ja tiivistysmassa sekä tarttuu että kovettuu veden alla. Sen vuoksi se on korvaamaton apu nopeiden hätäpaikkausten tekemiseen läpimärissä olosuhteissa. Massalla voi korjata esimerkiksi sadevesitynnyrissä olevan reiän, tukkia veneeseen tulleen reiän tai paikata sadevesikourun kovassa kaatosateessa.

Näkymätön lasiliima

Levitä hyllynkannattimiin liimaa ja aseta lasihylly varovasti paikalleen.

Vahva ja läpinäkyvä liima kiinnittää lasinpalaset yhteen huomaamattomasti ja lasia himmentämättä. Massa on niin kestävää, ettei korjattu sauma haperru edes ajan kuluessa. Fix All -liima ja tiivistysmassa on hyvä valinta esimerkiksi lasihyllyjen liimaamiseen seinälle. Se pitää hyllyt varmasti paikallaan, mutta ei näy lasin läpi.

Siistit saumat

Suojaa viereiset pinnat maalarinteipillä ennen saumaamista.

Kaikki eivät pidä värillisestä saumasilikonista laatoituksen reunoilla tai seinän vieressä. Fix All on niin kirkasta, etteivät siitä tehdyt saumat näy kunnolla. Fix All -liima ja tiivistysmassan ainoa huono puoli on se, ettei sitä voi käyttää ikkunoiden tiivistämiseen talon ulkopuolella. Massa ei kestä ultraviolettisäteilyä, joten saumat voivat värjäytyä ja murentua jatkuvassa auringonvalossa

Erittäin kestävä

Anna liiman kovettua vuorokausi ennen ensimmäistä suihkua.

Ei enää laattojen läpi ruuvaamista ja vesieristeen rikkomista. Voit ripustaa korit, koukut ja peilit kylpyhuoneen seiniin liimaamalla. Tiiviste- ja liimamassa on tarkoitettu märkiin olosuhteisiin, joten se pitää alumiinikorin lujasti kiinni suihkukaapin seinässä. Ote pitää siitä huolimatta, että korissa on kilokaupalla sampoota, hoitoainetta, harjoja ja pesusieniä ja seinä kastuu useita kertoja päivässä.

Vahva ja joustava liima

Soudal Fix ALL Crystal Super Klar. Hinta: Noin 15 euroa useimmissa rautakaupoissa ja tavarataloissa.

Fix All toimii sekä saumasilikonina että liimana. Se tarttuu käytännössä kaikenlaisiin pintoihin joitakin muoveja, teflonia ja bitumia lukuun ottamatta. Massaan on lisätty on luonnonmukaisia sienentorjunta- aineita, mikä sopii loistavasti kosteisiin olosuhteisiin. Sienentorjunta-aineiden vuoksi massaa EI KOSKAAN saa käyttää akvaarioissa.

Plussat

 • Liimaa veden alla
 • Elintarviketurvallinen
 • Joustaa myös kuivana
 • Voidaan maalata
 • Ei murene helposti

Miinukset

 • Murtuu auringossa
 • Ei sovi akvaarioihin
 • Ei tartu kaikkiin pintoihin

LUE LISÄÄ: Silikoni: Näin käytät saumaussilikonia

  Muut lukevat juuri nyt …

  Lisää samasta aiheesta Saumamassa