Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Paikkaa vuotava patteri 10 minuutissa

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Vuotava patteri tai pyyhekuivain pitää tietysti vaihtaa. Ennen kuin putkiasentaja ehtii paikalle, kannattaa vuotava kohta tukkia. Se onnistuu Leak-Fixilla.

Pakkauksen mukana tulee kaikki tarvittava: Tiivistysmassa, kovetin ja muovilasta.

Lämmityspatterit eivät vuoda kovin usein, mutta pyyhekuivaimen hitsaussaumoista saattaa joskus alkaa tihkua vettä. Etenkin, jos pyyhekuivaimen ostossa on tullut pihisteltyä.

Pyyhekuivain roikkui talomme seinällä jo silloin, kun muutimme sisään. Kahden vuoden kuluttua patteri alkoi tihkua vettä, ja ruostetahrat sotkivat pyyhkeet. Pari pyyhkäisyä hiomapaperilla paljasti heti, että kuivaimen vaakaputkessa oli pari pitkää hiushalkemaa.

Ostin paketin patterien paikkaamiseen tarkoitettua Leak-Fixia ja pursotin sitä puhtaaksi hiotun halkeaman päälle. Varttitunnin päästä hioin paikatun kohdan sileäksi ja maalasin koko putken akryylimaalilla.

Vesi pysyy vieläkin putken sisällä. Odotan yhä hetkeä, jolloin saan ostaa uuden pyyhekuivaimen. Leak-Fixin ainoa huono puoli on, että se kuivuu 5 minuutissa, eikä työaikaa juuri ole.

LUE MYÖS: Näin korjaat itse rikkinäisen patterin

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin