Pakkauksen mukana tulee kaikki tarvittava: Tiivistysmassa, kovetin ja muovilasta.

Pakkauksen mukana tulee kaikki tarvittava: Tiivistysmassa, kovetin ja muovilasta.

Lämmityspatterit eivät vuoda kovin usein, mutta pyyhekuivaimen hitsaussaumoista saattaa joskus alkaa tihkua vettä. Etenkin, jos pyyhekuivaimen ostossa on tullut pihisteltyä.

Pyyhekuivain roikkui talomme seinällä jo silloin, kun muutimme sisään. Kahden vuoden kuluttua patteri alkoi tihkua vettä, ja ruostetahrat sotkivat pyyhkeet. Pari pyyhkäisyä hiomapaperilla paljasti heti, että kuivaimen vaakaputkessa oli pari pitkää hiushalkemaa.

Ostin paketin patterien paikkaamiseen tarkoitettua Leak-Fixia ja pursotin sitä puhtaaksi hiotun halkeaman päälle. Varttitunnin päästä hioin paikatun kohdan sileäksi ja maalasin koko putken akryylimaalilla.

Vesi pysyy vieläkin putken sisällä. Odotan yhä hetkeä, jolloin saan ostaa uuden pyyhekuivaimen. Leak-Fixin ainoa huono puoli on, että se kuivuu 5 minuutissa, eikä työaikaa juuri ole.

PLASTIC PADDING LEAK FIX

3,5 stars

Kaksikomponenttinen korjausmassa, joka tarttuu lähes kaikkeen ja tiivistää melkein kaiken. Paikkaaminen vaatii nopeutta, sillä aine kovettuu 5 minuutissa. Paikka on valmis hiottavaksi 15 minuutissa.

Pris: 6,90 euroa / 85 ml

+

Tiivistää lähes kaiken.

÷

Hyvin lyhyt työskentelyaika.