Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Voinko käyttää vanhat tiilet uudelleen?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Käytä tiilet uudestaan.

Tiilet voi käyttää toiseen kertaan, kunhan ne puhdistetaan vanhasta laastista.

ONGELMA

Olen purkanut vanhan tiilivaraston ja aion rakentaa tilalle uuden. Monet vanhoista tiilistä näyttävät hyviltä. Voiko ne käyttää uudestaan?

RATKAISU

Tiilet voi käyttää toiseen tai kolmanteenkin kertaan, jos ne ovat hyvässä kunnossa. Satoja vuosia vanhat tiilirakennukset todistavat, että tiilet eivät vanhene koskaan. Tiilet pitää puhdistaa perusteellisesti ennen uudelleenkäyttöä. On tärkeää, ettei tiiliin jää vanhaa laastia.

Vanhojen tiilten puhdistaminen on itse asiassa helppoa, sillä niiden muuraamiseen on käytetty kalkkilaastia. Kalkkilaasti irtoaa tiilistä helpommin kuin sementtipohjainen laasti.

UUSIOKÄYTTÖ

Tiilten kierrättäminen säästää rahan lisäksi ympäristöä, sillä uusien tiilten polttamiseen kuluu energiaa. Tiili ei ole ainoa kierrätettävä rakennusmateriaali. Eri puolilla maata ja verkossa on paljon vanhojen rakennusmateriaalien myymiseen keskittyneitä kauppoja. Osa niistä myy myös vanhoja tiiliä.

Toimitus suosittelee: Säästä omaisuus kierrätystavaralla

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin