Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Lattialautojen jatkoliitos

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Jotta hukkapaloja jäisi mahdollisimman vähän, aloitetaan uusi rivi edellisestä rivistä jääneellä laudanpätkällä. Tämä merkitsee, että jotkin palat eivät saa tukea kuin yhdestä koolingista.

Onneksi myös lautojen päissä on uros- ja naaraspontit.Tässä kaksi lautaa liitetään yhteen kahden koolingin välissä. Tarvittavan laudan pituus mitattaan huolellisesti. Tässä se on 142,4 cm.

Mitta siirretään lautaan, joka sahataan käsisirkkelillä. Sen avulla sahaustulos on tarkin, ja työ sujuu joutuisasti. Lauta asetetaan paikalleen ja pontit yhdistetään lyömällä niitä vasaran sivulla, jotta urospontti ei vahingoitu. Jos joudut lyömään voimakkaammin, käytä apuna lyöntipalaa. Nyt laudan voi ruuvata kiinni, ja jälleen tähteeksi jäänyt laudanpätkä asetetaan seuraavan rivin alkuun.

Sahattu pää asetetaan aina seinää vasten, sillä siinä ei ole ponttia. Asennus jatkuu. Nyrkkisääntönä on hyvä muistaa, että vierekkäisten liitosten välissä pitää olla vähintään 25 cm. Samalle kohdalle asettuvien jatkosten välillä pitää olla ainakin neljä lautaa. Vaikka liitoskohdan alla ei ole tukea, on lattia vakaa ja tukeva.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin