Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kuinka täytän tyhjän kohdan parketissa?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Ongelma

Poistimme vanhan kaapin, ja parkettiimme jäi tyhjä paikka sen paikalle. Alla on lautalattia, mutta miten saan aukon kohdalle parketin?

Ratkaisu

Jos parketti on vanha, täysin samanlaisia parkettisauvoja ei välttämättä saa enää mistään. Osta olemassaolevaa parkettia mahdollisimman paljon muistuttavia sauvoja ja sahaa ne oikean mittaisiksi. Uusien parkettisauvojen tarvitsee olla pari milliä liian paksuja, jotta lopuksi voit hioa ne tasaan muun lattian kanssa.

Täytä tyhjä kohta vähän yli aukon reunojen niin, että saat parketin kuviosta kokonaisen (ks. kuva). Poista urospontit vanhoista parkettisauvoista aukon reunoilta. Varo piilossa olevia nauloja. Lyö naulat sisään tai poista ne. Jos lattia ei ole tasainen, tasoita se lattiatasoitteella. Lado sauvat ensin kokeeksi paikoilleen ja numeroi ne, niin ne on sommittelun jälkeen helppo liimata suoraan oikeille paikoilleen. Levitä lattialiima hammaslastalla ja lado sopivan kokoiseksi sahaamasi uudet parkettisauvat paikoilleen numeroinnin mukaisesti.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin