Uudet ovet vaikuttavat oleellisesti keittiön ulkonäköön.

Uudet ovet vaikuttavat oleellisesti keittiön ulkonäköön.

Vanha keittiö ei yleensä ole pilalla, siitä on vain tullut kulunut ja nuhruisen näköinen. Onneksi keittiön ilmettä voi piristää monin eri tavoin. Uudet kalusteovet tekevät kaikkein suurimman vaikutuksen. Ovien vaihtamisen ei tarvitse olla vaikeaa tai tulla kalliiksi.

Lataa iso keittiöteema ja säästä paljon rahaa

Tämä artikkeli on osa isoa teemanumeroa. 16 sivun keittiöteemassa esitellään 24 projektia, jotka piristävät keittiön ilmettä. Näytämme muun muassa, miten vaihdat pöytälevyn, saat täydelliset valot ja vaihdat keittiökalusteiden ovet. Lisäksi esittelemme paljon pieniä, helppoja ja halpoja parannuksia, jotka voi tehdä nopeasti.

Lue keittiöteemasta:

Tiskiallas, pöytä ja hana – näin vaihdat ne
Upouusi pöytälevy kirkastaa keittiön ilmeen, eikä sen tarvitse tulla kalliiksi. Näytämme, miten vaihdat pöytälevyn itse. Lisäksi näytämme, miten asennat uuden tiskialtaan. Yhdessä pöytälevyn kanssa ja tekee ison vaikutuksen ja saa koko keittiön näyttämään uudelta. Jutussa käytetään noin 150 euron hintaista Ikean allasta, mutta uusia altaita saa myös halvemmalla.

Uudet kalusteovet – maalilla ja uusilla kahvoilla
Keittiökalusteiden ovin kunnostamisella on iso vaikutus keittiön ilmeeseen. Esittelemme kaappien kunnostamiseen 9 erilaista vaihtoehtoa, joiden joukosta löytyy sopiva keino jokaiseen makuun.

Täydelliset valot keittiöön – talon tärkein työpiste
Oikein valaistussa keittiössä on mukava ja helppo työskennellä. Saat perusteelliset ohjeet lamppujen sijoittamisesta sekä siitä, millaiset valot sopivat parhaiten työskentelyyn.

12 pikaremonttia – nopeat ideat keittiön piristämiseen
Pöytälevyn, tiskialtaan ja ovien vaihtamisen lisäksi keittiössä voi tehdä lukemattomia pieniä ja isoja remontteja. Kokosimme yhteen 12 erinomaista pikaparannusta välitilan laatoittamisesta kalusteiden sokkelien uusimiseen.