Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Asenna helposti uusi vedin

Tulosta Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Ovien ja laatikoiden uudet vetimet on saatava oikeille paikoille. Tämä onnistuu mallin avulla. Näin asennat helposti ja varmasti uudet vetimet.

67577_FI_C_4_2013_1_1a.jpg

Kun mittaat vetimen paikan mallin avulla, voit olla varma, että kaikkien ovien ja laatikoiden vetimet sijoittuvat tarkasti samaan kohtaan.

Kun keittiöön tilaa uudet kalusteet, kaapinovien ja laatikoiden mukana tulee yleensä irtovetimet, jotka pitää itse asentaa paikoilleen. Asennus onnis-tuukin hyvin, jos käyttää apuna mallia. Sen avulla veti-met saa asennetuksi juuri niin kuin haluaa ja tarkasti samaan kohtaan jokaisessa ovessa ja laatikossa. Mallin valmistaminen vaatii hieman huolellista mittaamista, mutta vaiva kannattaa. Kun mallin on kerran tehnyt, vetimien asennus sujuu nopeasti.

Näin valmistat mallin

Sahaa kovalevystä tai vanerista sopivan kokoinen pala, esimerkiksi 10 x 20 cm. Levyn kulmien pitää olla täysin suorat. Merkitse levyyn kaksi rinnakkaista viivaa tarkasti vetimien kiinnitysreikien kohdalle.

Kiinnitä levyyn listanpätkä niiteillä tai hakasnaulaimella. Lista pitää sijoittaa tarkasti levyn reunan myötäisesti. Listaa käytetään mallin asettamisessa oven tai laatikon reunalinjaan, kun tehdään kiinnitys-merkintöjä. Nyt malli on valmis käyttöön.

Merkitse mallin avulla vetimien sijainti. Mallia on todella helppo pidellä niin, että se myötäilee oven kulmaa. Nyt voit merkitä porauspaikat lyijykynällä.

Käytä mallia myös laatikoihin. Mittaa laatikon keskikohta ja sen jälkeen mallin keskikohta. Aseta malli niin, että merkit osuvat toisiinsa. Merkitse vetimien kiinnityskohdat ja esiporaa reiät.

Kiinnitä vedin, kun olet esiporannut ruuveille reiät. Vetimien mukana saa yleensä myös ruuvit.

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Artikkeli (tilaus): Asenna helposti uusi vedin
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin