Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kannattimet kohdalleen

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Kokonaan uusia räystäskourun kannattimia asennettaessa on aluksi selvitettävä, miten ne sijoitetaan suhteessa myöhemmin asennettavaan kattoon.

Ensimmäiseksi asetetaan yksittäinen kattotiili paikalleen ja katsotaan, mihin kohtaan katonreuna tulee. Ammattilainen selvittää, mikä on paras paikka ja etäisyys kannatinta varten.

Katon alapuolelle tulee myöhemmin räystäspelti. Siksi katon alapuolelle asetetaan malliksi pieni räystäspellin pala. Nyt räystäskourun voi asettaa kannattimelle räystäspellin alle ja katsoa, mihin kohtaan se kannattaa asettaa.

Katon ja räystäskourun väliin ei saa jäädä liikaa tilaa. Hyvä nyrkkisääntö on, että räystäspellin pitäisi tulla samalle korkeudelle räystäskourun yläreunan kanssa.

Räystäspellin ja räystäskourun sisemmän reunan väliin pitäisi myös jäädä pari senttimetriä. Sitten merkitään, miten räystäskourun kannatinta pitää taivuttaa. Merkinnän avulla kaikki kannattimet tulevat samalle korkeudelle ja etäisyydelle.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin