Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kourun paikkaaminen

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Jos räystäskouruun on tullut reikä, sen voi korjata nopeasti vahvalla teipillä. Korjausteippi koostuu alumiinifoliosta ja bitumista.

Teippiä leikataan sopiva kappale, ja jos lämpötila on alle 10 astetta, sitä pitää lämmittää 10-15 sekunnin ajan kaasupolttimella tai lämpöpuhaltimella. Nyt kun teippi on pehmeää ja tarttuu hyvin, se asetetaan reiän päälle ja puristetaan kiinni.

Kuumaa teippiä ei saa koskea paljain käsin, vaan on käytettävä käsineitä ja pihtejä etteivät sormet pala. Kourun pitää tietysti olla täysin puhdas ja kuiva ennen paikan kiinnittämistä.

Tällä teipillä voi korjata sekä muovisia, rautaisia, sinkkisiä että teräksisiä räystäskouruja. Räystäskourussa olevan reiän voi korjata helposti ja nopeasti myös niin sanotulla liitoskappaleella.

Liitoskappale asetetaan reiän päälle ja sen paikka merkitään lyijykynällä. Sitten sivellään erikoisliimaa siihen kohtaan, johon reikä on merkitty, ja koko matkalle liitoskappaleen reunaa pitkin

Liitoskappale asetetaan tarkkaan, niin että liimaa tulee kourussa olevasta reiästä. Tällä tavoin räystäskourun korjaaminen sujuu nopeasti, ja se kestää ainakin pari vuotta.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin