Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Korjaa kourun liitos

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Räystäskourut joutuvat alttiiksi lämpötilan vaihteluille, ja siksi liitokset löystyvät usein, kuten tässä. Sen pystyy kuitenkin korjaamaan nopeasti.

Tarvitaan vain pieni pätkä samanlaista räystäskourua. Tässä sitä sahataan noin viiden senttimetrin kappale metallisahalla. Sahausjälki kannattaa siistiä esimerkiksi katkoteräveitsellä.

Sitten etuvahvike leikataan irti esimerkiksi peltisaksilla. Sen voi myös sahata metallisahalla. Sitten tarkistetaan, että kappale sopii vuotavaan kouruun. On huolehdittava siitä, että räystäskouru on täysin kuiva ja puhdas ennen korjausta.

Paikan reunoille sivellään koko matkalta erikoisliimaa. Liimaa on saatavana sekä muovi-, metalli- ja sinkkikouruille, ja sitä myydään muun muassa silikoniliiman nimellä.

Paikka asetetaan kohdalleen ja painetaan lujasti kiinni kouruun. Sitten liiman annetaan kuivua kuutisen tuntia. Samaa menetelmää voi tietysti käyttää reikien paikkaamiseen myös muualla räystäskourussa.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin