Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Läpiviennin tiivistäminen

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Vuotava läpivienti aiheuttaa nopeasti kosteusvaurioita, jos sitä ei korjata. Tämän savupiipun juuripellin yläsauma on lohkeillut eikä ole siksi enää tiivis.

Se tarkoittaa, että sadevesi valuu savupiippua pitkin juuripellin taakse. Siitä se tihkuu katon alle, jossa voi syntyä kosteusvaurioita. Aluksi poistetaan viallisen sauman jäänteet meisselillä.

Kun sauma on siistitty ja harjattu puhtaaksi, se suljetaan uudella saumalla. Siihen käytetään ulkokäyttöön hyväksyttyä rakennussilikonia. Tähän käytetään akkukäyttöistä saumauspistoolia, jolla kitin annosteleminen on erittäin helppoa.

On tärkeää täyttää sauma kunnolla, niin että se työntyy hieman esiin. Jotta saumasta tulee sileä ja tiivis, siihen ruiskutetaan hieman saippualiuosta. Koko sauma silotetaan liuokseen kastetulla puutikulla, niin että siitä tulee siisti ja sileä. Tarkastamalla läpiviennit säännöllisesti voit välttyä kalliilta kosteusvaurioilta.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin