Kaikki tarkkuutta vaativat työt perustuvat täsmälliseen mittaamiseen ja oikeisiin mittaustyökaluihin.

Kaikki tarkkuutta vaativat työt perustuvat täsmälliseen mittaamiseen ja oikeisiin mittaustyökaluihin.

Tee itse -projektimme onnistuvat loistavasti tai epäonnistuvat lopullisesti mittaustaitojemme perusteella. Vaikka käsi olisi vakaa kuin kallio, silmät haukantarkat, niin ponnistelumme tuloksena listasta voi tulla 3 mm liian lyhyt, hylly ottaa kulmasta kiinni tai yksi seinäkaapeista roikkua hieman muita matalammalla. Kadehdimme ammattilaisten näppäryyttä, vaikka selviäisimme itsekin tehtävistä, jos vain selvittäisimme mittaamisen, merkitsemisen ja työstämisen perussäännöt.

Tarkkuus vaatii tietoa

Tarkkuudessa on pitkälti kyse tiedosta. On tiedettävä, miten asiat tehdään helpommin, jotta voi välttyä virheiltä. Jos tingit tarkkuudesta yhdenkin kerran, et saa lopputuloksesta koskaan täysin toivomasi kaltaista.

Näin mittaat tarkasti

Näiden sivujen 34 vinkkiä toimivat ohjenuoranasi. Ottaessasi mittoja, merkitessäsi mittoja ja työstäessäsi projektiasi mitoituksesta eteenpäin. Niin, että kaikki mitat täsmäävät – joka kerta.

Lataa koko artikkeli. Saat 34 vinkkiä, joiden avulla mittaaminen sujuu tarkasti joka käänteessä. Noudata niitä, ja osat sopivat tarkasti yhteen. Joka kerta.

TOIMITUS SUOSITTELEE: Käytä laseretäisyysmittaria!

Suosittelemme, että käytät mittaamiseen laseretäisyysmittaria.

Etäisyysmittari on hyödyllinen etenkin niissä tilanteissa, joissa mittatikku tai rullamitta jäävät liian lyhyiksi. Unohda konttaaminen ja kahden metrin pätkissä mittaaminen. Laseretäisyysmittari tekee saman työn nopeammin ja tarkemmin.

Kyllä, kiitos: Näyttäkää minulle Tech-Pron uusi laseretäisyysmittari!

VIDEO: Tästä voit nähdä laseretäisyysmittarin käytössä: