Esittelyssä erilaiset työkalupakit

Perinteinen työkalupakki on kehittynyt vuosien varrella. Nykyään kaupoissa on paljon erilaisia työkalupakkeja. Katso, millainen työkalupakki sopii parhaiten SINUN tarpeisiisi!

Työkalupakki - Esittelyssä erilaiset työkalupakit

Perinteiset työkalupakit ovat metallia ja uudemmat mallit muovia.

Korvaamaton työkalupakki

Työkalupakki on tarkoitettu käsityökalujen säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Työkalupakkia tarvitaan työkalujen kuljettamiseen pihalle, mökille tai talkoisiin.

Metallinen työkalupakki

Työkalupakin ei ole enää pakko olla päältä avoin metallilaatikko. Perinteiset työkalupakit ovat edelleen suosittuja, mutta niille on myös paljon tyylikkäitä ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja, joiden muoto, koko ja materiaalit vaihtelevat.

Puinen työkalupakki

Puinen työkalupakki on yleensä iso ja tilava. Niitä käyttävät etenkin ammattikirvesmiehet. Kannettavaa ja päältä avointa puista työkalupakkia sanotaan korpeloksi. Korpelo ei ole kovin kätevä, mutta siinä on helppo kuljettaa isoja työkaluja ja säilyttää työkaluja verstaalla.

Puinen työkalupakki: Puiseen työkalupakkiin mahtuu paljon työkaluja.

Puiseen työkalupakkiin mahtuu paljon työkaluja.

Kankaasta tehty työkalulaukku

Kankaasta tehdyt työkalulaukut ovat pehmeitä, eikä niissä ole teräviä nurkkia tai reunoja. Se tarkoittaa, että ne eivät tee naarmuja tai jälkiä lattiaan, seiniin ja huonekaluihin. Lisäksi kankaasta tehtyä työkalulaukkua on kätevämpi kuljettaa kuin kovaa pakkia. Kangaslaukussa on yleensä kantohihna, joten laukkua on helppo kantaa olalla.

Kankaasta tehty työkalulaukku

Markkinoilla on paljon erilaisia työkalulaukkuja. Tässä avoimessa mallissa on kantohihna, joka sopii olalle. Joitakin työkalulaukkuja kannetaan selässä kuten reppua.

Työkaluvaunu

Isojen ja raskaiden työkalujen kuljettamiseen kannattaa käyttää pyörillä liikkuvaa työkalupakkia. Useimmat työkaluvaunut koostuvat pienistä työkalupakeista, jotka pinotaan päällekkäin ja lukitaan toisiinsa tavalla tai toisella.

Työkaluvaunu

Stanleyn työkaluvaunuun mahtuu paljon työkaluja.

Työkalupakin osastot

Joissakin työkalupakeissa on yksi iso osasto, toisissa paljon pieniä lokeroita, joissa työkalut pysyvät hyvässä järjestyksessä. Harkitse tarkasti, millainen työkalupakki sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.

Valitse oikea työkalupakki

Ennen uuden työkalupakin ostamista kannattaa harkita, mitä työkalupakilta halutaan. Kankaasta tehtyä työkalulaukkua on helppo kuljettaa, työkaluvaunuun mahtuu paljon työkaluja ja metallisen työkalupakin päällä on hyvä seistä. Korpelo sopii hyvin verstaalle ja isojen työkalujen säilyttämiseen.

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Työkalut