Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Esittelyssä erilaiset työkalupakit

Tulosta Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Perinteinen työkalupakki on kehittynyt vuosien varrella. Nykyään kaupoissa on paljon erilaisia työkalupakkeja. Katso, millainen työkalupakki sopii parhaiten SINUN tarpeisiisi!

Työkalupakki - Esittelyssä erilaiset työkalupakit

Perinteiset työkalupakit ovat metallia ja uudemmat mallit muovia.

Korvaamaton työkalupakki

Työkalupakki on tarkoitettu käsityökalujen säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Työkalupakkia tarvitaan työkalujen kuljettamiseen pihalle, mökille tai talkoisiin.

Metallinen työkalupakki

Työkalupakin ei ole enää pakko olla päältä avoin metallilaatikko. Perinteiset työkalupakit ovat edelleen suosittuja, mutta niille on myös paljon tyylikkäitä ja mielenkiintoisia vaihtoehtoja, joiden muoto, koko ja materiaalit vaihtelevat.

Puinen työkalupakki

Puinen työkalupakki on yleensä iso ja tilava. Niitä käyttävät etenkin ammattikirvesmiehet. Kannettavaa ja päältä avointa puista työkalupakkia sanotaan korpeloksi. Korpelo ei ole kovin kätevä, mutta siinä on helppo kuljettaa isoja työkaluja ja säilyttää työkaluja verstaalla.

Puinen työkalupakki: Puiseen työkalupakkiin mahtuu paljon työkaluja.

Puiseen työkalupakkiin mahtuu paljon työkaluja.

Kankaasta tehty työkalulaukku

Kankaasta tehdyt työkalulaukut ovat pehmeitä, eikä niissä ole teräviä nurkkia tai reunoja. Se tarkoittaa, että ne eivät tee naarmuja tai jälkiä lattiaan, seiniin ja huonekaluihin. Lisäksi kankaasta tehtyä työkalulaukkua on kätevämpi kuljettaa kuin kovaa pakkia. Kangaslaukussa on yleensä kantohihna, joten laukkua on helppo kantaa olalla.

Kankaasta tehty työkalulaukku

Markkinoilla on paljon erilaisia työkalulaukkuja. Tässä avoimessa mallissa on kantohihna, joka sopii olalle. Joitakin työkalulaukkuja kannetaan selässä kuten reppua.

Työkaluvaunu

Isojen ja raskaiden työkalujen kuljettamiseen kannattaa käyttää pyörillä liikkuvaa työkalupakkia. Useimmat työkaluvaunut koostuvat pienistä työkalupakeista, jotka pinotaan päällekkäin ja lukitaan toisiinsa tavalla tai toisella.

Työkaluvaunu

Stanleyn työkaluvaunuun mahtuu paljon työkaluja.

Työkalupakin osastot

Joissakin työkalupakeissa on yksi iso osasto, toisissa paljon pieniä lokeroita, joissa työkalut pysyvät hyvässä järjestyksessä. Harkitse tarkasti, millainen työkalupakki sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.

Valitse oikea työkalupakki

Ennen uuden työkalupakin ostamista kannattaa harkita, mitä työkalupakilta halutaan. Kankaasta tehtyä työkalulaukkua on helppo kuljettaa, työkaluvaunuun mahtuu paljon työkaluja ja metallisen työkalupakin päällä on hyvä seistä. Korpelo sopii hyvin verstaalle ja isojen työkalujen säilyttämiseen.

Tilauksesi
Tilaus
Luo Profiili
Olet ostamassa seuraavan käyttöoikeuden:
Artikkeli: Esittelyssä erilaiset työkalupakit
Kokonaishinta: null euroa
Enemmän vähemmällä?
Saat käyttöösi 1000 rakennusohjetta ja digitaalisen sisällön hintaan vain 2,50 euroa
    • Käyttöoikeus yli 1000 digitaaliseen rakennusohjeeseen
    • Tilauksen voi lakkauttaa koska vain.
    • Tutustumistarjouksen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena hintaan 9,95 euroa/kk.
Ensimmäinen kuukausi vain 2,50 euroa
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Takaisin
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin