Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Heikko akkuimuri imee vain muruset

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Makitan uusi 18 V:n pölynimuri ei ole erityisen onnistunut. Se on liian lyhyt, eikä se ime erityisen hyvin. Makita voisi tehdä paremmankin laitteen.

Akkupölynimuri voisi olla hyvä hankinta – se olisi kätevä autossa ja verstaalla. Tätä Makitan laitetta on kuitenkin kehitettävä hiukan lisää.

Ensinnäkin se ei ime kovin hyvin. Toisekseen laitteen pölypussi on niin pieni, että jos laite imisi kunnolla, pussia pitäisi vaihtaa jatkuvasti. Lisäksi varsi on liian lyhyt.

Pölynimurin tehot eivät riitä

Kokeilin imuroida auton ja verstaan, eikä laitteen toiminta vakuuttanut. Ruohojäte ja pikkukivet, sahanpurut ja pari ruuvia lojuivat käytön jälkeen yhä lattialla. Lattiasuutin oli liian leveä autonistuimien imuroimiseen. Huonekaluja varten ei ollut omaa pientä suutinta.

Ylimääräinen suutin, jolla pääsi imuroimaan istuimien välistä ja nurkista, toimi kuitenkin hyvin.

Laite ei ime tarpeeksi tehokkaasti, eikä sen pölypussin kapasiteetti riitä, joten jos sinulla ei ole erityisen paljon murusia imuroitavana, on vaikea sanoa, mitä laitteella voisi tehdä.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin