Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tämän takia työkaluvyö on kätevä!

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Työkaluvyö pitää tavarat helposti käden ulottuvilla. Samalla molemmat kädet jäävät vapaiksi työskentelyä varten. Työkaluvöissä on eroja. Lue lisää eri malleista täältä.

Työkaluvyö: Tämän takia työkaluvyö on kätevä!

Stanley-työkaluvyö on nahkaa, ja siinä on isoja ja pieniä taskuja ruuveja ja työkaluja varten.

Työkaluvyö jättää kädet vapaiksi työskentelyä varten ja pitää tavarat käden ulottuvilla. Työkaluvyö helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä, kun ruuveja ja työkaluja ei tarvitse etsiä kaukaa.

Erilaiset työkaluvyöt

Kaupoissa on erilaisia työkaluvöitä, jotka on suunniteltu eri alojen ammattilaisille. Sähköasentajan työkaluvyössä on paljon pieniä lokeroita, jotka pitävät ruuvimeisselit ja pihdit järjestyksessä. Kirvesmiehen työkaluvyössä on isot taskut, joihin mahtuu paljon ruuveja ja nauloja sekä erilaisia työkaluja. Vyössä on myös vasararaksi.

Valitse oikea työkaluvyö

Harkitse, tarvitsetko isotaskuisen työkaluvyön, johon mahtuu paljon ruuveja vai pienitaskuisen mallin, joka pitää tavarat hyvässä järjestyksessä. Voit valita myös yleismallin, jossa on molempia.

Muunneltava työkaluvyö

Markkinoilla on myös itse muunneltavia työkaluvöitä, joihin myydään erilaisia irtotaskuja. Taskut kiinnitetään työkaluvyössä oleviin reikiin. Muunneltava työkaluvyö sopeutuu erilaisiin töihin, joten samaa työkaluvyötä voi käyttää kaikkiin tarkoituksiin.

Työkaluvyö ja olkaimet

Ruuvit ja työkalut voivat tuntua raskailta, joten työkaluvyöhön kiinnitettävistä henkseleistä voi olla paljon apua. Olkaimet ovat yleensä lisävarusteita, jotka pitää ostaa erikseen.

Työkaluvaljaat ja olkaimet

Tässä Snickersin työkaluvyössä on irrotettavat taskut ja olkaimet.

Työkaluliivit

Työkaluliivi on hyvä vaihtoehto työkaluvyölle. Liivi jakaa työkalujen painoa hartioille, ja liivissä on enemmän taskuja kuin työkaluvyössä.

Työkaluliivi

Stanleyn työkaluliivissä on rintataskut.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin