Tämän takia työkalulaukku on kätevä!

Pehmeä työkalulaukku on kätevä vaihtoehto perinteiselle työkalupakille. Moni ammattilainen on vaihtanut pakin työkalulaukkuun. Tee se itse -rakentajalla on monta hyvää syytä tehdä samoin.

Työkalulaukku: Kuvassa on Stanleyn työkalulaukku

Kuvassa on Stanleyn työkalulaukku

Pehmeä ja kestävä työkalulaukku

Työkalulaukku on tehty kestävästä kankaasta, jota on vahvistettu helpoimmin särkyvistä kohdista kuten pohjasta. Laukussa ei ole teräviä nurkkia tai reunoja, jotka tekevät helposti naarmuja ja koloja oviin, seiniin ja lattioihin.

Työkalulaukkua on helppo kantaa

Pehmeää työkalulaukkua on mukavampi siirrellä paikasta toiseen kuin kovaa työkalupakkia. Työkalulaukkua on helppo kantaa lähellä vartaloa. Lisäksi työkalulaukussa on usein kantohihna, joka on helppo nostaa olalle.

Työkalulaukun sisä- ja ulkopuolella on käteviä säilytystiloja.

Työkalulaukun sisä- ja ulkopuolella on käteviä säilytystiloja.

LUE LISÄÄ: Tämän vuoksi mutterinväännin on rakentajan luottotyökalu

Työkalureppu

Markkinoilla on myös selässä kannettavia työkalureppuja, joissa on kätevä kuljettaa työkaluja paikasta toiseen. Työkalureppu pysyy mukana myös silloin, kun molemmat kädet ovat täynnä tavaraa. Työkalureppuun mahtuu kuitenkin vähemmän työkaluja kuin työkalulaukkuun.

Muunneltava työkalulaukku

Työkalulaukuissa on kangasta myös sisäpuolella. Useimmissa työkalulaukuissa on paljon pieniä taskuja, jotka on tehty kulutusta kestävästä kankaasta. Perinteisen työkalupakin lokeroista on usein enemmän haittaa kuin hyötyä, mutta työkalulaukun pehmeät taskut voi painaa kokoon aina, kun niitä ei tarvita.

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Työkalut