Useimmat ihmiset ei tiedä, missä kohdassa seinää vesiputket, sähköjohdot ja runkotolpat ovat. Siksi jokaisessa työkalupakissa pitäisi olla rakennetunnistin.

Rakennetunnistin kertoo

Useimmat rakennetunnistimet havaitsevat vesiputket, sähköjohdot ja puun. Piippaava ääni kertoo, kun rakennetunnistin löytää jotain seinän sisältä. Yksinkertaista ja todella kätevää.

Useimmissa rakennetunnistimissa on näyttö, joka kertoo, mihin kannattaa porata ja mihin ei. Rakennetunnistinta kannattaa käyttää ennen jokaisen reiän poraamista.

Saat rakennetunnistimen nyt vain 14,90 eurolla!

Juuri nyt meillä on hyvä tarjous. Saat kaksi 2 numeroa Tee Itse -lehteä ja rakennetunnistimen vain 14,90 eurolla. Säästät 57,30 euroa.

Klikkaa linkkiä, lue lisää tarjouksesta ja katso video rakennetunnistimesta: Lue lisää tarjouksesta ja katso video nyt.

Rakennetunnistimella on monta nimeä

Rakennetunnistinta sanotaan joskus myös rakenne-ilmaisimeksi tai yleistunnistimeksi, sillä työkalu havaitsee erilaisia rakenteita.

Useimmat rakennetunnistimet löytävät seinästä sekä vesiputket, sähköjohdot että erilaiset puurakenteet. Kalleimmat mallit kertovat myös, kuinka syvällä seinässä eri rakenteet ovat.

Rakennetunnistin voi säästää omaisuuden

Yksi tärkeimmistä syistä rakennetunnistimen hankkimiseen on, että sillä voi säästää omaisuuden. Halvoille Ikean hyllyille tulee äkkiä hintaa, jos poraat vesiputkeen. Usein niin käy viikonloppuna, jolloin putkimiehen tuntipalkka on vähintään kaksinkertainen. Rakennetunnistin voi säästää isolta laskulta.

LUE LISÄKSI: Rakennetunnistintesti - lue tästä täältä

TOIMITUS SUOSITTELEE: Hanki rakennetunnistin vain 14,90 eurolla!

Juuri nyt saat rakennetunnistimen ja 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain 14,90 eurolla! Tältä se näyttää:

Tämä työkalu on paljon muutakin kuin rakennetunnistin. Se on oikeastaan kuusitoiminen yleistunnistin, jossa on myös etäisyysmittari, metallinpaljastin, virranilmaisin, kosteusmittari, volttimittari ja lämpömittari.

Katso tarjous täältä: Kyllä kiitos! Kertokaa lisää kuusitoimisesta yleistunnistimesta ja tarjouksesta!

Täältä näet videon, jossa esitellään kuusitoimisen yleistunnistimen toimintoja: