Tyhjiönostin on nerokas työkalu

Haluatko rehkiä itsesi henkihieveriin raskaiden laattojen kanssa ja kävellä loppukesän kumarassa? Siirrä isot laatat mieluummin helposti ja nopeasti tyhjiönostimella. Tyhjiönostimen vuokraaminen maksaa alle sata euroa vuorokaudessa.

En vakuumløfter klarer det hårde arbejde for dig

Med en vakuumløfter har 140 kg ALDRIG været lettere.

Oma painosi auttaa tyhjiönostinta

Käyttäjän oma paino vaikuttaa ratkaisevasti siihen, kuinka raskaita laattoja tyhjiönostimella voi siirtää. Tyhjiönostin toimii vipuvarsiperiaatteella, eli se nostaa sitä raskaamman painon, mitä kovemmin kahvoja painetaan alas. Nostinta on helppo käyttää.

1. Tyhjiöturbiini on erittäin tehokas ja imaisee laatan kiinni imukuppiin alle puolessa sekunnissa. Imukuppi tarttuu myös rosoisiin laattoihin.

2. Varsi kääntyy 90 astetta, joten se helpottaa laattojen asentamista. Varteen on helppo kiinnittää erilaisia imukuppeja ja muita tarvikkeita.

3. Imukuppi Nostimeen voi kiinnittää erikokoisia ja -muotoisia imukuppeja. Niillä voi nostaa jopa 140 kiloa painavia esineitä.

Tyhjiönostimen vuokraus

AL-MOBIVAC-tyhjiönostimen (kuvassa) tai vastaavan koneen vuokraaminen maksaa noin 80 euroa vuorokaudessa. Pitempi vuora-aika laskee yleensä vuorokausihintaa. Tyhjiönostimen voi vuokrata konevuokraamosta.

Lisää imukuppeja

Jos asennat pieniä laattoja, voit vaihtaa ison imukupin nopeasti kolmeen tai neljään pieneen imukuppiin. Jokainen pieni imukuppi nostaa 20 kiloa. Se riittää peruslaatoille.

Tyhjiönostin: Enemmän imukuppeja, lisää tehoa.

Tässä tyhjiönostin nostaa kerralla kolme laattaa kolmella imukupilla.

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Puutarhakoneet