Kipsiruuvinväännin helpottaa työskentelyä

Kipsiruuvinväännin on tarkoitettu kipsilevyjen kiinnittämiseen. Kone helpottaa työskentelyä, parantaa tahtia huomattavasti ja varmistaa hyvän lopputuloksen.

Kipsiruuvinväännin: Kipsiruuvinväännin helpottaa työskentelyä

Kipsiruuvinväännin upottaa ruuvin oikeaan syvyyteen joka kerta.

© Peter Svendsen

Kipsiruuvinväännin helpottaa huomattavasti kipsilevyn asentamista.

Kipsiruuvit pitää ruuvata tarkasti oikeaan syvyyteen. Ruuvin kannan pitää upota levyn pinnan alle, mutta kanta ei saa mennä pintapahvin läpi. Jos niin käy, ruuvi ei tartu kunnolla kiinni eikä levy pysy kunnolla kiinni seinässä.

Gipsskruemaskine: Korrekt montering af gipsskrue med en gipsskruemaskine

Øverst er skruen korrekt monteret. Den er undersænket, uden at pappet er ødelagt. Nederst er pappet brudt, skruehovedet sidder i det porøse, og skruen kan derfor holde på pladen.

Kipsiruuvinväännin varmistaa hyvän lopputuloksen

Kipsiruuvinväännin varmistaa, että ruuvit uppoavat oikeaan syvyyteen joka kerta. Ruuvit voi asentaa oikeaan syvyyteen myös tavallisella ruuvinvääntimellä, mutta se voi olla vaikeaa ja viedä paljon aikaa.

Kipsiruuvinväännin päästää irti ruuvista

Monissa kipsiruuvinvääntimissä ruuvauskärki ulottuu juuri ja juuri koneen kärjessä olevan kauluksen ulkopuolelle. Kun ruuvi on oikeassa syvyydessä, kaulus osuu kipsilevyyn ja kärki irtoaa ruuvista. Jotkut kipsiruuvinvääntimet ovat kehittyneempiä, mutta niiden toimintaperiaate on sama.

Nauharuuvinväännin päästää irti ruuvista.

Kärki on osittain kauluksen alla.

LUE LISÄÄ: Kipsiruuvinväännin helpottaa työskentelyä

Nauharuuvinväännin

Nauharuuvinväännin on kuin automaattinen kipsiruuvinväännin. Koneessa on panosvyön tapainen ruuvinauha, joka liikkuu automaattisesti.

Uusi ruuvi on valmiina ruuvattavaksi heti, kun edellinen on ruuvattu. Kone pitää vain painaa levyä vasten.

Nauharuuvinväännin

Nauharuuvinväännin painetaan levyä vasten. Uusi ruuvi tulee esiin automaattisesti.

Kipsiruuvinväännin akulla tai ilman

Nykyaikaiset akulla toimivat kipsiruuvinvääntimet ovat niin vahvoja ja kestäviä, että ne vetävät vertoja verkkovirralla toimiville koneille. Pelkkä kone (ilman akkua ja laturia) maksaa suunnilleen saman verran kuin verkkovirralla toimiva malli.

Halpa vaihtoehto kipsiruuvinvääntimelle

Laadukas kipsiruuvinväännin ei ole kovin halpa, mutta onneksi sille on edullinen vaihtoehto. Rautakaupoissa myydään noin 3 euron hintaisia kipsikärjenpitimiä. Kipsikärjenpidin sopii tavalliseen ruuvinvääntimeen ja varmistaa, etteivät ruuvin mene liian syvälle.

Kärjenpidin toimii samalla tavalla kuin kipsiruuvinväännin. Suurin ero on, että kärjenpitimen ruuvaussyvyys on määritelty valmiiksi. Kipsiruuvinvääntimen ruuvaussyvyyttä voi säätää itse.

Kipsiruuvinväännin: Halpa vaihtoehto kipsiruuvinvääntimelle

Kipsikärjenpidin sopii satunnaiseen käyttöön ja on halpa vaihtoehto kipsiruuvinvääntimelle.

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Porakone-ruuvinväännin