Näin irrotat sinnikkään naulan

Jos olet joskus koettanut kiskoa irti vinoon lyötyä tai taipunutta naulaa, joka ei tunnu irtoavan millään konstilla, osaat arvostaa tätä naulanrepijää.

Tämä naulanrepijä irrottaa tiukastikin istuvan naulan.

Joskus irrotettava naula istuu niin tiukassa, etteivät hohtimet sen koommin kuin puusepänvasaran haarukkakaan saa siitä otetta.

Onneksi apu löytyy, jos näin käy, sillä tähänkin työhön on kehitetty tehokas työkalu. Naulanrepijä irrottaa jopa pahasti vääntyneet, upneet ja vinoon lyödyt naulat irti laudasta.

Nail Puller Atle -naulanrepijä näyttää yksinkertaiselta, mutta se on erittäin tehokas.

Hultaforsin valmistama naulanrepijä on saanut nimekseen Nail Puller Atle. Työkalu ei ehkä näytä kummoiselta, mutta kun klikkaat videota ja näet naulanrepijän tositoimissa, et enää epäile sen tehoa.

Kannattaako naulanrepijä ostaa omaksi?

Jos projekteissasi on paljon naulattavaa, naulanrepijä on kannattava ostos. Säästyt monelta turhautuneelta tuokiolta, kun isotkin naulat irtoavat ilman suuria ponnisteluja.

Mieti kuitenkin hetki, ennen kuin kaivat kuvetta, sillä naulanrepijöiden hinnat vaihtelevat noin 47 eurosta aina 115 euroon saakka. Netistä kannattaa hakea Hultafors-merkkistä naulanrepijää tai naulanulosvetäjää.

Muut lukevat juuri nyt …

Lisää samasta aiheesta Työkalut