Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Näin irrotat sinnikkään naulan

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Jos olet joskus koettanut kiskoa irti vinoon lyötyä tai taipunutta naulaa, joka ei tunnu irtoavan millään konstilla, osaat arvostaa tätä naulanrepijää.

Tämä naulanrepijä irrottaa tiukastikin istuvan naulan.

Joskus irrotettava naula istuu niin tiukassa, etteivät hohtimet sen koommin kuin puusepänvasaran haarukkakaan saa siitä otetta.

Onneksi apu löytyy, jos näin käy, sillä tähänkin työhön on kehitetty tehokas työkalu. Naulanrepijä irrottaa jopa pahasti vääntyneet, upneet ja vinoon lyödyt naulat irti laudasta.

atle nail puller -naulanrepijä

Nail Puller Atle -naulanrepijä näyttää yksinkertaiselta, mutta se on erittäin tehokas.

Hultaforsin valmistama naulanrepijä on saanut nimekseen Nail Puller Atle. Työkalu ei ehkä näytä kummoiselta, mutta kun klikkaat videota ja näet naulanrepijän tositoimissa, et enää epäile sen tehoa.

Kannattaako naulanrepijä ostaa omaksi?

Jos projekteissasi on paljon naulattavaa, naulanrepijä on kannattava ostos. Säästyt monelta turhautuneelta tuokiolta, kun isotkin naulat irtoavat ilman suuria ponnisteluja.

Mieti kuitenkin hetki, ennen kuin kaivat kuvetta, sillä naulanrepijöiden hinnat vaihtelevat noin 47 eurosta aina 115 euroon saakka. Netistä kannattaa hakea Hultafors-merkkistä naulanrepijää tai naulanulosvetäjää.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin