Rakennusohjeet
Helppo
Vaikea
Levyhissi: Levynostin vain 20 eurolla

Levyhissi tekee työstä helpompaa. Voit rakentaa levyhissin itse ja säästää reilusti rahaa.

Levyhissi

Levyhissistä on paljon hyötyä katon levyttämisessä. Levyhissi tekee työstä helpompaa ja nopeampaa, vähentää huonoja työasentoja ja raskaita nostoja. Levyhissi avulla voit työskennellä kaksi käsin. Siitä on etua etenkin, jos työskentelet yksin.

Levyhissin hinta

Halvimmat levyhissin maksavat noin 300 euroa. Itse rakennettu levyhissi maksaa vain kymmenesosan eli saman verran kuin hissin päivävuokra.

Rakenna levyhissi itse

Voit ostaa levyhissin myös käytettynä, mutta tässä neuvotaan, miten voit tehdä sen itse todella halvalla. Hissi kestää 30 kilon painon, joten sillä voi nostaa kattoon 13 milliä paksun, 90 x 250 sentin kipsilevyn. .

Mitä levyhissin rakentamiseen tarvitaan?

Levyhissin rakentamiseen tarvitaan kiristystuki. Se tehdään kahdesta putkesta ja kahvasta, joka nostaa tangon jopa 290 sentin korkeuteen. Lisäksi tarvitaan muun muassa lautaa ja vanhan toimistotuolin runko.

Lataa levyhissin täydelliset rakennusohjeet

Levyhissi on nerokas tapa helpottaa kipsilevykaton rakentamista. Projekti sopii kaikille tee se itse -rakentajille, ja se säästää rahaa. Lataa alle 30 euroa maksavan levyhissin rakennusohjeet ja noudata vaihe vaiheelta eteneviä ohjeita. Saat täydellisen materiaalilistan. Rakentaminen vie vain pari tuntia. Työn iloa!