Tuotteesta:

  • Teho: 175 W
  • Vapaa nopeus: 5–35 000/min.
  • Tarvikkeet: 45 osaa/3 istukkaa
  • Paino: 0,66 kg

Dremel on vaikuttanut merkittävästi monitoimityökalujen kehitykseen. Se on kone, jolla voi hioa, leikata, jyrsiä, kiillottaa ja kaivertaa. Dremel sopii erityisen hyvin tarkkuutta vaativiin töihin.

Dremelit ovat olleet jättimenestys, sillä monitoimityökalu sopii sekä kovilla että pehmeillä materiaaleilla työskentelyyn. Uusin versio 4300 kertoo, että Dremel on yhä voimissaan.

Koneesta on hyötyä hyvin erilaisissa töissä. Esimerkiksi kierretangon pää on helppo katkaista poikki, kun sen pystyy tekemään pienellä monitoimityökalulla kulmahiomakoneen asemesta. Monitoimityökalussa ei ole yhtä paljon voimaa kuin rälläkässä, joten työ sujuu hitaammin, mutta tyylillä.

Paljon toimintoja

Dremel 4300:n parhaita puolia on, että sen mukana tulee valtavasti erilaisia ja eri töihin sopivia tarvikkeita. Koneen kärjessä on kätevä ja irrotettava led-valo.

Tarvikkeiden vaihtamiseen tarvitaan hyvin kuvitetun ja perusteellisen ohjekirjan apua. Tarvikkeiden kiinnittämiseen pitää käyttää erilaisia sovittimia, joiden opiskelemiseen kuluu jonkin verran aikaa. Aina ei ole selvää, mikä sovitin kuuluu mihinkin työkaluun.

Kätevä Dremel on hintaansa verrattuna erittäin hyvä työkalu.

Kone olisi vielä parempi ilman virtajohtoa, mutta toisaalta johto pitää hinnan kurissa. Koneessa on omat rajoitteensa, mutta myös valtavasti mahdollisuuksia.

DETALJIT
LEDI
Led-valosta on suuri apu monissa töissä. Lamppu on irrotettava, ja sitä voi kääntää 360 astetta. Se näyttää juuri sinne, mihin pitääkin.
TARVIKKEET
Koneeseen kuuluva salkku on täynnä tarvikkeita. Siinä on esimerkiksi hiomakiviä, hiomalaikkoja, hiomapaperia ja kiillotuslaikkoja.

DREMEL 4300 MONITOIMITYÖKALU

Kätevässä Dremel 4300:ssa on reilusti vastinetta rahoille. Kone sopii moniin erilaisiin töihin, joten siitä on iloa kaikille rakentamisesta innostuneille. Se on hyvä lisä jokaisen tee se itse -rakentajan verstaaseen isojen koneiden rinnalle.

Hinta: 169 euroa

+

Äärimmäisen monipuolinen.

-

Osista ei tahdo ottaa selvää.