Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Klassikkotyökalu vakuuttaa edelleen

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Uusimmassa Dremelissä on paljon näppäriä toimintoja sopuhintaan. Se on työkalu, jota voi käyttää moniin hyvin erilaisiin töihin.

Klassikkotyökalu vakuuttaa edelleen

Tuotteesta:

  • Teho: 175 W
  • Vapaa nopeus: 5–35 000/min.
  • Tarvikkeet: 45 osaa/3 istukkaa
  • Paino: 0,66 kg

Dremel on vaikuttanut merkittävästi monitoimityökalujen kehitykseen. Se on kone, jolla voi hioa, leikata, jyrsiä, kiillottaa ja kaivertaa. Dremel sopii erityisen hyvin tarkkuutta vaativiin töihin.

Dremelit ovat olleet jättimenestys, sillä monitoimityökalu sopii sekä kovilla että pehmeillä materiaaleilla työskentelyyn. Uusin versio 4300 kertoo, että Dremel on yhä voimissaan.

Koneesta on hyötyä hyvin erilaisissa töissä. Esimerkiksi kierretangon pää on helppo katkaista poikki, kun sen pystyy tekemään pienellä monitoimityökalulla kulmahiomakoneen asemesta. Monitoimityökalussa ei ole yhtä paljon voimaa kuin rälläkässä, joten työ sujuu hitaammin, mutta tyylillä.

Paljon toimintoja

Dremel 4300:n parhaita puolia on, että sen mukana tulee valtavasti erilaisia ja eri töihin sopivia tarvikkeita. Koneen kärjessä on kätevä ja irrotettava led-valo.

Tarvikkeiden vaihtamiseen tarvitaan hyvin kuvitetun ja perusteellisen ohjekirjan apua. Tarvikkeiden kiinnittämiseen pitää käyttää erilaisia sovittimia, joiden opiskelemiseen kuluu jonkin verran aikaa. Aina ei ole selvää, mikä sovitin kuuluu mihinkin työkaluun.

Kätevä Dremel on hintaansa verrattuna erittäin hyvä työkalu.

Kone olisi vielä parempi ilman virtajohtoa, mutta toisaalta johto pitää hinnan kurissa. Koneessa on omat rajoitteensa, mutta myös valtavasti mahdollisuuksia.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin