Tehokkuus ja aika säädetään etulevyn kierrettävistä nappuloista.

Tehokkuus ja aika säädetään etulevyn kierrettävistä nappuloista.

Jos kesämökkisi on tyhjillään talven ajan tai kellarisi kostea, tiedät varmasti, miltä kosteus ja home haisevat. Hajusta pääsee eroon reilun viikon tuuletuksella, mutta home ja sienikasvusto ovat yhä jäljellä.

Myös autossa voi olla todella huono ilma, jos lapsi on jollakin ajomatkalla voinut pahoin ja oksentanut autoon. Tästä hajusta on lähes mahdotonta päästä eroon pelkästään tuulettamalla ja mattoja pesemällä.

Ilmanpuhdistaja puhaltaa otsonia

Tällöin ilmanpuhdistajasta on paljon iloa. Sen avulla huonosta ilmasta pääsee eroon muutamassa päivässä, ja samalla mikroskooppinen homekasvusto kokee kuoliniskun.

Kokeilimme laitetta autossa, joka haisi niin pahalle, että lapset eivät halunneet lähteä sillä lomareissuun. Kahden vuorokauden kuluttua auto oli kahden kriittisen teinin mielestä täysin hajuton. Ainoa asia, joka ei tässä laitteessa miellytä, on hinta.

VÄDRA 230 V -ILMANPUHDISTAJA

3/5

Puhdistaja on hyvin tehokas. Se poistaa huonon ilman muutamassa päivässä, ja laitetta on helppo käyttää. Ainoa asia, josta emme iloinneet, oli hinta. Ehkä laitteen voisi ostaa sukulaisperheen kanssa?

Hinta: Noin 590 € osoitteessa www.oxysol.com.

+

Tehokas ja helppokäyttöinen.

÷

Kallis hankinta.