Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Ilmanpuhdistaja ehkäisee homeelta

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Vädran ilmanpuhdistaja puhdistaa kesämökin tai kellarin homeesta ja sienikasvustosta parissa päivässä. Se raikastaa myös huonon ilman.

Tehokkuus ja aika säädetään etulevyn kierrettävistä nappuloista.

Jos kesämökkisi on tyhjillään talven ajan tai kellarisi kostea, tiedät varmasti, miltä kosteus ja home haisevat. Hajusta pääsee eroon reilun viikon tuuletuksella, mutta home ja sienikasvusto ovat yhä jäljellä.

Myös autossa voi olla todella huono ilma, jos lapsi on jollakin ajomatkalla voinut pahoin ja oksentanut autoon. Tästä hajusta on lähes mahdotonta päästä eroon pelkästään tuulettamalla ja mattoja pesemällä.

Ilmanpuhdistaja puhaltaa otsonia

Tällöin ilmanpuhdistajasta on paljon iloa. Sen avulla huonosta ilmasta pääsee eroon muutamassa päivässä, ja samalla mikroskooppinen homekasvusto kokee kuoliniskun.

Kokeilimme laitetta autossa, joka haisi niin pahalle, että lapset eivät halunneet lähteä sillä lomareissuun. Kahden vuorokauden kuluttua auto oli kahden kriittisen teinin mielestä täysin hajuton. Ainoa asia, joka ei tässä laitteessa miellytä, on hinta.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin