Erittäin laadukas verstaspölynimuri

Kärcher NT 30/1 on voimakas ja monipuolinen imuri, jonka suodatin on helppo puhdistaa. Se on markkinoiden parhaita työmaaimureita ja sopii vaativaan makuun.

KÄRCHER NT 30/1 TACT TE L MÄRKÄ-/KUIVAIMURI

Kärcherin verstasimuri ei tehnyt suurta vaikutusta imutehollaan, sillä kone on suunnilleen yhtä tehokas kuin muut samanhintaiset imurit. Sen sijaan kone erottui muista monipuolisuudellaan. Sen säiliö on 30-litrainen, mutta imuri on suhteellisen pieni muihin samanlaisiin koneisiin verrattuna. Verstaspölynimuri on erikoistyökalu, joka on tarkoitettu hienojakoisen rakennuspölyn imemiseen. Sitä syntyy muun muassa betonin poraamisesta ja jyrsimisestä. Betonipöly pilaa tavallisen imurin nopeasti.

Kärcherin imurin suodatin puhdistuu tavallisessa käytössä automaattisesti aina, kun moottori sammutetaan. Jos työ on todella likaista, imurin suodatin puhdistuu automaattisesti jo työn aikana. Parasta on, ettei puhdistus heikennä imutehoa edes väliaikaisesti.

Suodatin puhdistuu ilmanpainejärjestelmän avulla, joka puhaltaa ilmaa suodattimen läpi. Puhdistamisesta kuuluu komea kumahdus, mutta muuten järjestelmää ei huomaa. Suodatin on vesitiivis, ja valmistajan mukaan yksi suodatin kestää 130 kiloa hienojakoista pölyä.

Imuriin voi yhdistää erilaisia sähkötyökaluja, ja imuri lähtee käyntiin automaattisesti työkalun kanssa. Lisäksi imuri on helppo käynnistää ja sammuttaa.

YHTEENVETO

9,5

Kärcherin verstasimuri on loistava jokapaikankone. Se on voimakkaan moottorin, puhdistusjärjestelmän ja runsaslukuisten varusteiden ansiota. Hinta on kova, mutta koneessa on paljon vastinetta rahoille.

Hinta: Noin 600 euroa

+ Voimakas, monikäyttöinen.

- Kallis

KATSO MYÖS: Märkä-kuivaimuri - testin paras

    Lisää samasta aiheesta Työkalut