Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Erittäin laadukas verstaspölynimuri

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Kärcher NT 30/1 on voimakas ja monipuolinen imuri, jonka suodatin on helppo puhdistaa. Se on markkinoiden parhaita työmaaimureita ja sopii vaativaan makuun.

KÄRCHER NT 30/1 TACT TE L MÄRKÄ-/KUIVAIMURI

Kärcherin verstasimuri ei tehnyt suurta vaikutusta imutehollaan, sillä kone on suunnilleen yhtä tehokas kuin muut samanhintaiset imurit. Sen sijaan kone erottui muista monipuolisuudellaan. Sen säiliö on 30-litrainen, mutta imuri on suhteellisen pieni muihin samanlaisiin koneisiin verrattuna. Verstaspölynimuri on erikoistyökalu, joka on tarkoitettu hienojakoisen rakennuspölyn imemiseen. Sitä syntyy muun muassa betonin poraamisesta ja jyrsimisestä. Betonipöly pilaa tavallisen imurin nopeasti.

Kärcherin imurin suodatin puhdistuu tavallisessa käytössä automaattisesti aina, kun moottori sammutetaan. Jos työ on todella likaista, imurin suodatin puhdistuu automaattisesti jo työn aikana. Parasta on, ettei puhdistus heikennä imutehoa edes väliaikaisesti.

Suodatin puhdistuu ilmanpainejärjestelmän avulla, joka puhaltaa ilmaa suodattimen läpi. Puhdistamisesta kuuluu komea kumahdus, mutta muuten järjestelmää ei huomaa. Suodatin on vesitiivis, ja valmistajan mukaan yksi suodatin kestää 130 kiloa hienojakoista pölyä.

Imuriin voi yhdistää erilaisia sähkötyökaluja, ja imuri lähtee käyntiin automaattisesti työkalun kanssa. Lisäksi imuri on helppo käynnistää ja sammuttaa.

YHTEENVETO

9,5

Kärcherin verstasimuri on loistava jokapaikankone. Se on voimakkaan moottorin, puhdistusjärjestelmän ja runsaslukuisten varusteiden ansiota. Hinta on kova, mutta koneessa on paljon vastinetta rahoille.

Hinta: Noin 600 euroa

+ Voimakas, monikäyttöinen.

- Kallis

KATSO MYÖS: Märkä-kuivaimuri - testin paras

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin