Tämä tunkki nostaa leikiten

Mikä ilo, kun työläät renkaanvaihdot sujuvat vauhdilla!

Bahcon helppokäyttöinen Baseline-hallitunkki nostaa jopa 3 tonnin kuorman.

On vaikea edes muistaa, mitä työkalua olisimme testanneet perusteellisemmin tuotesivuamme varten kuin tätä Bahcon hallitunkkia – sitä on lainattu koko naapurustoon ja se on saanut olla useasti ylitöissä, kun autoihin on vaihdettu talvirenkaat kesän jäljiltä ja kesärenkaat kevään tullen.

Unohda pienet ja huterat veivitunkit!

Kun näin naapurin nostavan autonsa 5–6 kevyellä pumppausliikkeellä tunkin kahvasta, tajusin, miten järjetöntä on hikoilla pienten ja huterien ristikkoavaimien kanssa.

Bahco Baseline 3 t on jatkanut voittokulkuaan talosta taloon – tai paremminkin autosta autoon. Mikään autoista ei toistaiseksi ole ollut liian suuri suupala tälle hydrauliselle, kaksitehoisilla männillä varustetulle tunkille. 7 pumppausliikkeella pääsee 130 mm:n minimikorkeudesta 462 mm:n enimmäisnostokorkeuteen.

Iloa vaikka koko korttelille

Tunkissa on nailonpyörä, joten se on helppo rullata oikeaan kohtaan – ja vaikka naapuriavuksi. Lisäksi tunkin satula on pinnoitettu kumilla auton alustan suojaamiseksi renkaita vaihdettaessa.

Noin 170 € maksavan tunkin voi hyvin hankkia naapurustoon kimppaostoksena – ellet sitten osta sitä itsellesi, minkä jälkeen sinusta tulee naapurustosi ehdottomasti suosituin henkilö ainakin kahdesti vuodessa.

Bahcon Baseline 3 tonnin hallitunkki

Tämä muskelikimppu ansaitsee kaikki viisi tähteä. Sitä voisi yhtä hyvin käyttää ammattilaisten verstaalla.

Hinta: n. 170 euroa

  • Äärimmäisen tukeva ja helppo käyttää. Laadukas alusta loppuun. ÷ Hiukan kallis. Bahcon hyvästä maineesta saa maksaa jonkin verran ekstraa.

Muut lukevat juuri nyt …

Lisää samasta aiheesta Työkalut