Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tämä tunkki nostaa leikiten

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Mikä ilo, kun työläät renkaanvaihdot sujuvat vauhdilla!

Bahcon helppokäyttöinen Baseline-hallitunkki nostaa jopa 3 tonnin kuorman.

On vaikea edes muistaa, mitä työkalua olisimme testanneet perusteellisemmin tuotesivuamme varten kuin tätä Bahcon hallitunkkia – sitä on lainattu koko naapurustoon ja se on saanut olla useasti ylitöissä, kun autoihin on vaihdettu talvirenkaat kesän jäljiltä ja kesärenkaat kevään tullen.

Unohda pienet ja huterat veivitunkit!

Kun näin naapurin nostavan autonsa 5–6 kevyellä pumppausliikkeellä tunkin kahvasta, tajusin, miten järjetöntä on hikoilla pienten ja huterien ristikkoavaimien kanssa.

Bahco Baseline 3 t on jatkanut voittokulkuaan talosta taloon – tai paremminkin autosta autoon. Mikään autoista ei toistaiseksi ole ollut liian suuri suupala tälle hydrauliselle, kaksitehoisilla männillä varustetulle tunkille. 7 pumppausliikkeella pääsee 130 mm:n minimikorkeudesta 462 mm:n enimmäisnostokorkeuteen.

Iloa vaikka koko korttelille

Tunkissa on nailonpyörä, joten se on helppo rullata oikeaan kohtaan – ja vaikka naapuriavuksi. Lisäksi tunkin satula on pinnoitettu kumilla auton alustan suojaamiseksi renkaita vaihdettaessa.

Noin 170 € maksavan tunkin voi hyvin hankkia naapurustoon kimppaostoksena – ellet sitten osta sitä itsellesi, minkä jälkeen sinusta tulee naapurustosi ehdottomasti suosituin henkilö ainakin kahdesti vuodessa.

Bahcon Baseline 3 tonnin hallitunkki

Tämä muskelikimppu ansaitsee kaikki viisi tähteä. Sitä voisi yhtä hyvin käyttää ammattilaisten verstaalla.

Hinta: n. 170 euroa

  • Äärimmäisen tukeva ja helppo käyttää. Laadukas alusta loppuun. ÷ Hiukan kallis. Bahcon hyvästä maineesta saa maksaa jonkin verran ekstraa.
Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin