Älä pihistele näiden 9 asian kanssa

Halpakin voi olla hyvää, mutta joskus penniä ei pidä venyttää liikaa. Tutustu yhdeksään tuotteeseen, joista voi olla hyötyä rahankäytön kultaista keskitietä etsiessä.

Älä pihistele näiden 9 asian kanssa

Nippusiteet kuuluvat tuotteisiin, joita ei kannata ostaa liian halvalla. Nippuside ei nimittäin kiristy kunnolla, jos se on valmistettu huonosta muovista.

Kukapa ei haluaisi tehdä hyviä kauppoja? Kaikkia asioita ei silti kannata ostaa myymälän halvimmalta hyllyltä.

Emme väitä, että sinun kannattaisi valita kallis ammattilaisten tuote – vaan ennemmin jotakin keskihintaista!

Pulmana voivat olla sekä huonot materiaalit että puutteellinen suunnittelu, mutta seuraukset ovat kuitenkin samat.

Rahan lisäksi saatat tuhlata myös paljon aikaa ja energiaa.

Älä koskaan pihistele näiden 9 tuotteen kanssa:

1. Taittomitta

Halpa taittomitta katkeaa helpommin ja taipuu enemmän kuin kallis.

2. Maalarin- teippi

Halpa maalarinteippi palaa kiinni auringon­valossa, ja teipin päätä on vaikea irrottaa rullasta.

3. Ruuvauskärjet

Halvat ruuvauskärjet on tehty pehmeästä teräksestä. Ne katkeavat melko pian, ja niiden kärki kuluu helposti pilalle, jos se pääsee pyörähtämään ruuvinkannassa.

4. Sahanterät

Halvat sahanterät jättävät pinnat tikkuisiksi ja tylsyvät liian nopeasti. Jos haluat tehdä siistiä ja tarkkaa jälkeä, hanki työhön hyvä ja tavallista kalliimpi terä.

5. Vatupassi

Kaikki vatupassit eivät ole yhtä hyviä. Halvat vatupassit näyttävät usein väärin. Osta mieluummin yksi 30 euron vatupassi kuin kolme vatupassia kympillä.

6. Massapistooli

Halvimmat massapistoolit eli niin sanotut luurankomallit ovat niin ­jäykkiä, ettei niitä ole mukava puristaa. Hieman kalliimmat mallit ovat paljon parempia, ja niillä on helppo tehdä siistiä jälkeä.

7. Nippusiteet

Nippusiteet ovat käteviä, jos ne kestävät kiristämistä. Kaikkein halvimmat mallit eivät kestä juuri mitään, sillä ne on tehty liian huonosta muovista.

8. Verstaspölynimuri

Tärkeintä verstaspölynimurissa on, että se imee pölyä. ­Lisäksi koneessa pitää olla helposti puhdistettava suodatin. Muuten sen käyttäminen vie mielenterveyden. Halvimmat mallit menevät helposti tukkoon, ja niitä pitää avata ja puhdistaa tämän tästä. Lisäksi halvat pölynimurit pitävät tarpeettoman kovaa ääntä.

9. Hiomakivi

Karkean hiomakiven ei tarvitse maksaa kovin paljon, mutta kaikkein halvimmat mallit ovat hyvin hauraita. Niiden muoto muuttuu nopeasti, eikä niitä voi enää käyttää.

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Työkalut