Verstas ENNEN raivausta ja sisustusta...

Verstas ENNEN raivausta ja sisustusta...

Oikein sisustetusta verstaasta on helppo löytää juuri oikeat työkalut ja tarvikkeet. Sotkuinen autotalli, jossa on työkalujen lisäksi talvirenkaita, maalipurkkeja, kanistereita, irtonauloja ja -ruuveja ja muuta roinaa, on luotaantyöntävä paikka, jossa pienetkin työt muuttuvat nopeasti mahdottomiksi.

Aloita hyvältä pohjalta

Tyhjennä autotalli, jotta voit aloittaa uuden järjestyksen tekemisen puhtaalta pöydältä. Tee hyvä suunnitelma, jotta varastoon on mukava tulla. Hyvän autotallin sisustuksen ei tarvitse tulla kalliiksi.

Ripusta seinille

Hyvässä verstaassa on iso työpöytä ja hyllyjä, joissa on tilaa kaikille sähkötyökaluille. Verstaaseen rakennetaan pieni taittopöytä, joka käännetään alas, kun auto ajetaan sisään. Verstaaseen pystytetään kaappi, jossa on paljon laatikoita. Seinälle ripustetaan asiaankuuluva työkalutaulu. Ylipäänsä kaikki mahdolliset työkalut nostetaan jaloista verstaan seinille, jotta lattialle ja työpöydille jää kunnolla tilaa.

Raivaa rojut lattialta

Tavaroiden nostaminen seinille johtaa siihen, että sotkun perimmäinen syy alkaa selvitä. Yleensä sekasorron aiheuttavat tavarat, joista olisi pitänyt hankkiutua eroon jo aikaa sitten.

Tee uusi järjestys

Hyvin sisustettu verstas on lyhyesti sanottuna tila, jossa kaikki tavarat ovat järjestyksessä ja oikeilla paikoillaan. Artikkelissa on hyviä sisustusniksejä sekä rakennusprojekteja, jotka takuulla kestävät.

... ja verstas raivauksen ja sisustuksen JÄLKEEN

... ja verstas raivauksen ja sisustuksen JÄLKEEN