Fiksu älykoti TP-Linkillä

Kodista on helppo tehdä älykäs TP-linkin älykotituotteilla.

TP-Link on tehnyt laadukkaita verkkoratkaisuja vuodesta 1996, ja yhtiö on ollut merkittävä toimija muun muassa internet-reitittimien valmistajana.

Nyt TP-Link on laajentanut tuotevalikoimaansa helppokäyttöisiin älykotilaitteisiin, jotka helpottavat asumista.

TP-Linkin älykotijärjestelmä perustuu yhtiön Deco-sarjaan, joka toimii erilaisen älylaitteiden keskuksena. Käyttäjät voivat ohjata valaistusta, valvontakameroita, lukkoja, termostaatteja ja paljon muuta käyttäjäpinnalta, jota ohjataan puhelinsovelluksella tai äänikomennoilla.

Valaistus:

TP-Linkin valikoimissa on älyvaloja ja valonauhoja, joilla voi säätää huoneen valaistusta. Valon voimakkuutta ja värilämpötilaa voi säätää, ja valot voi ajastaa luomaan oikeanlaista tunnelmaa.

Turvallisuus ja valvonta:

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös kätevät turvalaitteet kuten wifi-valvontakamerat, kaksisuuntaiset äänilaitteet ja kasvontunnistus.

Nämä laitteet voi integroida helposti TP-Linkin järjestelmään.

Älypistorasiat ja virranjakajat:

TP-Linkin fiksut älypistorasiat ja virranjakajat ovat erillisiä laitteita, joita voi kauko-ohjata ja ajastaa, ja niiden virrankäyttöä voi seurata. Laitteet sopivat yhteen yleisimpien ääniavustajien kanssa.

TP-Linkin älykotijärjestelmää on helppo säätää käyttäjän tarpeiden mukaan. Deco wifi-laite toimii muiden laitteiden keskusohjaimena, jota on mukava käyttää. Voit ohjata kaikkea valaistuksesta ja turvallisuudesta ilmastointiin ja muihin laitteisiin puhelinsovelluksella tai äänikomennoilla.

Katso koko tuotevalikoima täältä.

    Lisää samasta aiheesta Sisustus