Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sijoita hyllynkannattimet oikein

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Jos haluat olla varma siitä, että hylly pysyy tukevasti paikallaan, kiinnitä kannattimet ammattilaisen neuvojen mukaan. Ensinnäkin kannattimen leveyden on oltava vähintään ¾ hyllyn leveydestä; tässä ne ovat vielä leveämmät.

Tämä hylly on yhden metrin mittainen. Peukalosääntö on, että kannatin sijoitetaan 1/6 päähän hyllyn reunasta, ja tässä tehdään merkki 17 cm:n päähän ulkoreunasta. Piirrä merkkiviiva suorakulman avulla, jotta kannatin tulee suoraan. Nyt hyllynkannatin on helppo kiinnittää oikeaan kohtaan. Jos hylly on puuta kuten tässä, on reiät porattava etukäteen. Kannattimet kiinnitetään 25 mm:n ruuveilla. Poraa reiät ja kiinnitä ruuvit kahteen sisempään reikään.

Mittaa, poraa ja kiinnitä ruuvit toiseen päähän samalla tavalla. Tämänkaltaiseen tukevaan hyllyyn riittää kaksi kannatinta. Jos hylly on pidempi tai ohuempaa materiaalia, saatat tarvita kolme tai vielä useampia kannattimia. Jos hylly on vähintään 25 mm:n paksuista täyspuuta, ei ole vaaraa, että se taipuisi keskeltä.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin