Hyvä kasvihuone kuuluu kaikille

Onko olemassa parempaa kuin kasvihuoneen tuoksu lämpimänä kesäpäivänä? Mielestämme jokaisella on oikeus kasvihuoneeseen. Tässä jutussa esitellään erilaisia kasvihuoneita, joiden joukosta voit etsiä itsellesi sopivan mallin ja rakentaa sen itse.

Pienen pihan kasvihuone

Joskus kasvihuoneen kaipuu on suuri, vaikka tila on todella pieni. Pienellekin pihalle mahtuu onneksi pieni kasvihuone, jossa voi kasvattaa itse kesän mehukkaimmat tomaatit. Esittelemme alla kolme erilaista kasvihuonetta, jotka sopivat ahtaaseen paikkaan ja jotka voi rakentaa itse.

Katso kolme pientä kasvihuonetta tästä

Siirrettävä kasvihuone

Jos haluat hieman isomman kasvihuoneen, jossa on tilaa liikkua ja puuhastella, markkinoilla on paljon erilaisia valmisvaihtoehtoja. Helpoin vaihtoehto on ostaa lähimmästä rautakaupasta valmis alumiinirunko. Valmiin rungon kasaaminen on nopeaa, mutta rungon voi rakentaa myös itse. Koottavassa kasvihuoneessa on se hyvä puoli, että sen voi purkaa talveksi ja kasata uuteen paikkaan ensi keväänä. Purkaminen kannattaa, jos haluat suojella kasvihuonetta syysmyrskyiltä ja lumen painolta.

Lue lisää koottavista kasvihuoneista täältä

Iso unelma

Jos haluat toteuttaa suuren unelmasi ja pystyttää puutarhaan ison kasvihuoneen, osaamme auttaa siinäkin.
Voit ostaa valmismallin, mutta itse suunniteltu ja rakennettu kasvihuone on paljon hienompi vaihtoehto. Ison kasvihuoneen rakentaminen on työläs ja hyviä hermoja vaativa projekti, mutta sen rakentaminen on vaivan arvoista. Lue lisää, miten luottokirvesmiehemme piirsi ja rakensi itselleen kasvihuoneen.

KATSO RAKENNUSOHJEET: Rakenna kasvihuone

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Kasvihuone