Upea seinäpinnoite, mutta kova menekki

Kiviseinän pinnasta tulee kerrassaan upea Tikkurilan Tunto Kivellä. Huoleton remontoija joutuu kuitenkin levittämään ainetta aivan tolkuttomat määrät.

Tunto-sarjan muita tuotteita ovat Hieno ja Karhea.

Elettiin sateista keskikesää. Olimme juuri muuttaneet unelmiemme rintamamiestaloon, jonka sisätilat kaipasivat ehostusta. Keittiön viereisestä kamarista tulisi ruokailutila.

Yksi seinistä oli kiveä, ja se päätettiin rapata upeaksi kivipinnaksi. Päätimme kokeilla Tikkurilan Tunto Kiveä. Myyjä laski, että isoja purkkeja menisi yksi. Ostimme varalta kaksi.

Aloin nostella tavaraa seinälle. Ainetta oli helppo levittää, mutta sitä kului valtavat määrät - ehkä alusta oli liian epätasainen tai ote liian hento. Joka tapauksessa ensimmäinen purkki oli jo loppu, eikä seinä ollut vielä edes puolivälissä. Hiki alkoi virrata ohimoilla.

Puoliso veti sadekamppeet niskaan ja lähti pyörällä kaatosateeseen hakemaan kolmatta purkkia. Sulkemisaikaan oli tunti. Oikeansävyinen purkki löytyi lopulta kolmannesta maalikaupasta. Seinästä tuli upea, mutta välillä ehti jo pelottaa.
www.tikkurila.fi

Tikkurilan Tunto Kiveä myydään 14 kilon purkeissa.

    Muut lukevat juuri nyt …