Nerokas teippi korjaa kaiken

Sehän pitää testata – perusteellisesti!

Päätimme korjata teipillä vasaran ja lapion varren. Jos teippi kestää vasaran varressa, sillä voi korjata mitä tahansa - myös katkenneen pöydänjalan, kaiteen tai teltan salon. Teippirulla maksaa noin 12 euroa. Teipistä on kehitetty myös erikoisversioita, jotka kestävät 13,7 barin paineen tai yli 1 000 asteen kuumuutta. Teipatun kohdan voi hioa tasaiseksi ja maalata siistiksi.

Teippirullan mukana tulee kumihanskat, hiomapaperia ja muovinauha, joka pitää korjatun esineen kasassa teipin kovettumisen aikana. Niiden lisäksi korjaamiseen tarvitaan haaleaa vettä ja veitsi mahdollisten tikkujen poistamiseen.

Teippirulla on ilmatiiviissä pussissa. Avaa pussi vasta hetkeä ennen liimaamista, sillä teippi pitää asentaa viiden minuutin kuluessa pussin avaamisesta.

Yhtä hyvä kuin uusi

Ellemme olisi tienneet, että vasaran ja lapion varret on korjattu, emme olisi huomanneet sitä lainkaan. Varret tuntuvat yhtä kestäviltä kuin uusina. Löimme vasaralla puuhun jättimäisiä 5,5x160 millin nauloja, mutta varsi ei osoittanut minkäänlaisia heikkouden merkkejä. Se on todella vaikuttavaa!

Kaiken voi teipata: Vasaran varren pitää kestää useita kovia iskuja.

Vasaran varren pitää kestää useita kovia iskuja.

Kaiken voi teipata: Lapion varren pitää pysyä ehjänä, kun lapio on täynnä multaa ja vartta käytetään maan nostamiseen.

Lapion varren pitää pysyä ehjänä, kun lapio on täynnä multaa ja vartta käytetään maan nostamiseen.