Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Hyllyn rakentaminen

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Seuraavaksi kylpyhuoneeseen rakennetaan kevytbetonilevyistä hylly, jonka hyllytasot ja pöytälevy ovat mustaa liuskelevyä.

Sokkelin sijainti merkitään vesivaa’an avulla. Pesuallas tulee kahden seinälevyn väliin, ja sitä varten otetaan mitat, jotka merkitään pystysuoraan.Kaikki sokkelin osat leikataan ulkona, koska leikkaamisesta syntyy runsaasti pölyä. Siksi työssä on käytettävä sekä suojanaamaria että kuulosuojaimia.

Sokkelin kappaleet asetellaan nyt yhteen merkintöjen mukaan, niin että kaikki tulee varmasti kohdalleen. Sitten sokkeli liimataan kiinni erityisliimalla, mutta jos sellaista ei ole, tähän voi käyttää myös kiinnityslaastia. On tarkistettava säännöllisesti, että sokkeli on vaakasuorassa, koska pieninkin kaltevuus pahenee ylöspäin mentäessä. Sokkelin päälle kiinnitetään kokonainen levy, niin että rakenteesta tulee tukeva.

Tässäkin vaiheessa tarkistetaan huolellisesti, että levyt ovat vaakasuorassa. Sivuille levitetään hieman kiinnityslaastia kaakeleihin ja hieman levyyn, ennen kuin se asetetaan paikalleen ja painetaan kiinni seinään.Sitten kiinnitetään loput seinälevyt. Kun liima on kovettunut, päällimmäiseksi asetetaan ohut liuskelevy hyllytasoksi. Seuraava taso rakennetaan samalla tavoin asettamalla ensin pystykappaleet ja niiden päälle seuraava liuskelevy. Koko hyllyä ei tehdä samalla tavoin, sillä viimeiseen osaan on jätettävä tila pesualtaalle ja poistoputkelle. Kaikki kevytbetonipinnat päällystetään samanlaisilla kaakeleilla kuin seinissäkin.

Näin hyllystä tulee siistin näköinen ja elppo puhdistaa.Alimmalle hyllytasolle tulee samanlaisia lattialaattoja kuin muuallakin lattialla. Valmis hylly on siisti ja kätevä ja sopii täydellisesti kokonaisuuteen.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin