Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


3 mainiota appsia keittiön ideointiin

Löysimme hyviä sovelluksia,joiden avulla saat paljon uusia ideoita, joilla vanha keittiö saa kunnon kasvojenkohotuksen. Jos keittiö kaipaa täyttä remonttia, tätä varten on olemassa kehittynyt sovellus, jonka avulla keittiö on mahdollista suunnitella kokonaan alusta lähtien.

KITCHEN DECOR IDEAS: Oikea inspiraation lähde

Ennen kuin ryhdyt piirtämään uutta keittiötä, kannattaa hakea ideoita ja katsella kuvia muiden hyvistä ratkaisuista. Kitchen Decor Ideas -sovelluksesta löytyy yli 1 000 kuvaa erilaisista keittiöhankkeista, ja kuvat on jaettu loogisesti eri luokkiin, joista löytyy esimerkiksi pieni keittiö, luksuskeittiö ja perinteinen maalaishenkinen keittiö.

Jotkin kuvista ovat hyvin amerikkalaistyylisiä, mutta niistä löytyy varmasti myös suunnittelun helmiä, jotka inspiroivat ja vievät sinua eteenpäin omassa keittiöhankkeessasi.


Kitchen Decor Ideas -sovelluksen hyvin erilaisista keittiömalleista löytyy jotakin jokaisen makuun.

Kieli: Englanti
Tilantarve: Noin 50 MB
App Store: 4 €
Google Play: Ilmainen

AUTODESK HOMESTYLER: Raikasta keittiön ilme

Muutamalla hyvällä idealla pääsee jo pitkälle, eikä usein ole tarpeen investoida täysin uuteen keittiöön. Autodesk Homestyler -sovelluksen kehittänyt yritys valmistaa ammattimaisia piirustusohjelmia insinööreille, mistä tämänkin sovelluksen toimintolähtöinen toteutus kielii.

Homestyler-ohjelmalla voit ottaa kuvan keittiöstäsi, määritellä huonekorkeuden ja sijoittaa huoneen kulmat, jolloin pääset heti kokeilemaan uusia ideoita.

Suunnitteluvaiheessa voit maalata seinät eri värillä, asentaa toisenlaisen pöytätason tai vaihtaa uudet, valkoiset kodinkoneet ja keittiökalusteet vanhojen paikalle. Tulos näyttää upealta, jos näyttö on riittävän suuri. Suosittelemme, että käytät Homestyler-sovellusta tabletillasi, esim. iPadilla, sillä suunnitteleminen on helpompaa kännykkää selvästi suuremmalla näytöllä.


Miltä keittiö näyttäisi, jos vaihtaisit lieden, altaan ja pari kaappia? Homestyler -sovelluksessa voi kokeilla erilaisia ratkaisuja ja vaikkapa maalata seinät tai kaappien ovet muutamalla napsautuksella.

Kieli: Englanti
Tilantarve: noin 50 MB
App Store: Ilmainen
Google Play: Ilmainen

HOMEDESIGN 3D: Suunnittele kokonaan uusi keittiö

Jos et aio ehostaa vanhempaa keittiötä, vaan kerta kaikkiaan purkaa kaiken vanhan ja rakentaa keittiön uusiksi alusta alkaen, käytä tähän kehitettyä ohjelmaa. HomeDesign 3D -sovelluksella voit piirtää kaikki kotisi huoneet mittatarkkaan kokoon ja kokeilla erilaisia kalusteita ja sisustusideoita.

Kun suunnittelet keittiötä, piirrä ensin huone (seinien paikat, huonekorkeus, ovet jne.). Tämän jälkeen voit asentaa rivin vakiokaappeja, altaan ja kodinkoneet.

Varsinainen suunnitteluosuus näytetään 2D -kuvana yläpuolelta, mutta voit helposti vaihtaa myös 3D -näkymään ja liikkua keittiössä. Näin voit paremmin arvioida suunnitelmaasi.


Kolmiuloitteisen esitystavan ansiosta Homedesign 3D antaa hyvän yleiskuvan keittiöstä. Ohjelmaa voi kokeilla ilmaiseksi, mutta vasta noin kymmenen euroa maksavan lisenssin ostaminen sallii ohjelman käytön ilman mainoksia.

Kieli: Englanti
Tilantarve: noin 300 MB
App Store: Ilmainen
Google Play: Ilmainen

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  • Voiko piuhasotkulta välttyä?

    Voiko piuhasotkulta välttyä?

    15/09 Keittiökoneet täyttävät työtasot. Jos taas koneet on kaapissa, johdot on kierrettävä auki ennen käyttöä. Mikä on ratkaisu?

Lue lisää

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Lämminvesivaraajan vaihto

-Olisi tarkoitus vaihtaa boileri jo ...

Alimman hirren vaihto

Kesämökillä varastorakennuksen alin hirsi on ...

Kylpyhuoneen rappaus

Artikkelissa. ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot