Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kasvihuone

sivu 1 yhteensä 3 sivusta
 • Voinko leikata ikkunan itse?

  Voinko leikata ikkunan itse?

  27/07 Lasin leikkaaminen itse EI ole vaikeaa, mutta lasimestariksi kehittymiseen tarvitaan hieman harjotusta. Näytämme, miten leikkaat lasia.

 • Miten pidän kasvihuoneen viileänä?

  Miten pidän kasvihuoneen viileänä?

  06/07 Kasvihuoneen ikkunoita ei ole pakko maalata, vaan auringolta voi suojautua myös muilla fiksuilla keinoilla. Katso tästä, millä.

 • Siisti kasvihuone - 5 fiksua tekniikkaa

  Siisti kasvihuone - 5 fiksua tekniikkaa

  04/04 Unohda erikoistyökalut, kymmenen vuoden kokemus ja vaikeat liitokset. Tässä on kasvihuone, jonka JOKAINEN voi rakentaa.

  Vaikeus 1/4
 • Löydä pihallesi sopiva kasvihuone

  Löydä pihallesi sopiva kasvihuone

  03/03 Autamme sinua löytämään ja rakentamaan pihallesi sopivan, ison tai pienen kasvihuoneen.

 • Miten kasvihuone kannattaa viilentää?

  Miten kasvihuone kannattaa viilentää?

  22/08 Kasvihuoneeni ylikuumeni monta kertaa kesän aikana, eivätkä kasvini kestäneet kuumuutta. Voiko kasvihuonetta viilentää?

 • Koottavat perustukset

  Koottavat perustukset

  21/07 VIDEO: Perustukset voi tehdä monella tavalla, mutta tämä on yksi helpoimmista. Pohja on kaivettu valmiiksi noin tulevien perustusten alle ja täytetty soralla tai kiviaineksella, niin että sen pinta tulee noin 30 cm perustusten alle.

 • VIDEO: Rakenna kasvihuone viikonlopussa

  VIDEO: Rakenna kasvihuone viikonlopussa

  20/07 Haluatko uuden kasvihuoneen? Sen pystyttäminen on onneksi helppoa ja vie vain viikonlopun. Videolla näytetään, miten se tapahtuu.

 • Kasvihuoneen rakentaminen

  Kasvihuoneen rakentaminen

  20/07 VIDEO: Ammattilainen näyttää nyt, miten kasvihuone kootaan. Useimmissa kasvihuoneissa on nykyään alumiinilistoista tehty runko.

 • Lasi-, muovi- vai kalvokasvihuone?

  Lasi-, muovi- vai kalvokasvihuone?

  02/06 Mikä on paras materiaali uuden kasvihuoneen ikkunoihin? Kehykset teen puulistoista.

 • 3 kasvihuonetta ahtaaseen paikkaan

  3 kasvihuonetta ahtaaseen paikkaan

  23/05 Kasvihuone olisi mukava, mutta mitä voi tehdä, jos pihalla ei ole juuri lainkaan tilaa? Esittelemme yhden, kahden ja kolmen neliön kasvihuoneet.

sivu 1 yhteensä 3 sivusta


Rakenna itse kasvihuone

Kasvihuone pidentää puutarhakautta. Suomen kesä on lyhyt ja oikukas, mutta kasvihuoneessa kasvit ovat suojassa tuulelta ja sään vaihteluilta. Kasvihuoneessa viihtyvät herkimmätkin vihannekset, eikä mikään vedä vertoja oman kasvihuoneen tuoreille ja kypsille tomaateille. Rahaakin säästyy, kun kasvihuone rakennetaan itse, eikä rakentaminen ole vaikeaa.


Olipa haaveittesi kasvihuone sitten seinän viereen rakennettu, erittäin suuri tai minimaalinen, ohjeet löydät täältä. Näytämme vaihe vaiheelta, kuinka täydellinen, juuri sinun pihaasi sopivan kokoinen kasvihuone rakennetaan.


Rakenna kasvihuone seinustalle

Jos haaveilet omista, maukkaista kasvihuonekurkuista, chileistä tai auringossa kypsyneistä tomaateista, seinänvieruskasvihuone on ehkä paras ratkaisu. Se sopii myös pieneen puutarhaan, koska tilaksi riittää parin neliön ala aurinkoisella seinän- tai aidanvierustalla. Ohjeidemme avulla saat hyviä neuvoja materiaalinvalintaan, ja pääset nauttimaan mitä mainioimmasta kasvihuoneesta.


Kasvihuone siirtolapuutarhaan tai mökille

Jos suljet syksyllä mökin tai siirtolapuutarhan, pakkaa myös kasvihuone talviteloille. Jos kyseessä on ensimmäinen kasvihuoneesi, tämä helppo ja edullinen ratkaisu voi olla hyvä alku ennen ison ja kalliin kasvihuoneen rakentamista.


Rakenna itse kasvihuone-huvimaja

Jos puutarhassa on paljon tilaa, sinne sopii ehkä kasvihuoneen ja huvimajan yhdistelmä. Rakentamisessa on kylläkin melko paljon työtä: esimerkiksi sähköt kannattaa vetää, jotta valoa riittää iltaisinkin. Piharakennus on kasvihuoneen ja huvimajan yhdistelmä, jossa on kummankin parhaat puolet. Siitä tulee varmasti suosikkipaikka, joka lisää puutarhassa oleskelun määrää. Rakennus koostuu moduuleista, jotka on helppo koota. Perusteellisten ohjeidemme avulla opit, kuinka täydellinen kasvihuone-huvimaja syntyy.


Vaihda kasvihuoneen lasi

Jalkapallot ja syysmyrskyt uhkaavat kasvihuoneen ikkunoita, ja silloin tällöin puutarhassa saattaa helähtää. Kasvihuoneen lasit ovat useimmiten tavallisia ikkunoita painavampia ja heikkolaatuisempia, eivätkä niiden lämmöneristys- tai kestävyysvaatimukset ole samaa luokkaa. Toisaalta kasvihuoneissa käytetty lasi on halvempaa, ja sitä saa kaikista lasiliikkeistä. Näytämme, kuinka vaihdat särkyneen lasin itse. Ehkä mieleisesi onkin kasvihuone, jossa lasin tilalla on käytetty esimerkiksi pleksiä tai muovikalvoa.

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

komposiittilauta

Pitäisi kunnostaa vanhaa terassia ...

tee se itse lehtiä

Olisi laatikollinen Tee Se Itse lehtiä. ...

Kesämökin lisäeristys

Vanha kesämökkini on rakennettu tolppien ...

Kylpyhuoneremontin rahoitus

Keskustelu tuntuu olevan melkoisen hiljaista, ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot