Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


Kylpyhuone

sivu 1 yhteensä 11 sivusta
 • Tienaa tonni tunnissa

  Tienaa tonni tunnissa

  03/04 500-2000 euron vuosisäästö on harkitsemisen arvoinen asia. Tarkista wc-pönttösi jo tänään ja katso, voitko säästää satoja euroja.

  Vaikeus 1/4
 • 10 salaista kylpyhuoneniksiä

  10 salaista kylpyhuoneniksiä

  23/02 Katso, miten kokenut ammattilainen tekee työt hieman helpommin 10 salaisella kylpyhuoneniksillä. Tee sinäkin työt helpommin ja nopeammin, ja säästä rahaa!

 • KYLPYHUONEET: 4 Siisti seinä pesualtaalle ja WC-istuimelle

  KYLPYHUONEET: 4 Siisti seinä pesualtaalle ja WC-istuimelle

  15/09 VIDEO: Kuinka rakennetaan seinä, jossa on kiinteä vesisäiliö, WC-istuin ja senään kiinnitetty käsienpesuallas? Seuraavassa ammattilainen vastaa näihin kysymyksiin. Hän näyttää tässä, miten voi valmistaa ja rakentaa seinän vain muutamassa tunnissa.

 • 5 Kulmahylly kylpyhuoneeseen

  5 Kulmahylly kylpyhuoneeseen

  15/09 VIDEO: Kylpyhuoneeseen saa helposti lisää hyllyjä niin, että kaakeliin tai muuhun seinäpintaan ei jouduta tekemään reikiä. Työhön tarvitaan 6 mm:n paksuista mdf-levyä. Merkitse ensin kohta, joka keskipisteenä levyyn piirretään ympyrä.

 • OPAS: Tee täydellinen laattalattia

  OPAS: Tee täydellinen laattalattia

  14/09 Vältä tavalliset virheet ja väärään suuntaan kallistuvat lattiat. Kylpyhuoneen laatoitus sujuu, kun hankit oikeat välineet ja valmistelet työt huolellisesti.

  Vaikeus 2/4
 • Onko kylpyhuoneesi vesieristetty?

  Onko kylpyhuoneesi vesieristetty?

  14/09 Vesieristys ei ole maailman jännittävin aihe. Siitä PITÄÄ kuitenkin tietää muutama asia, sillä sääntöjen rikkominen voi johtaa vakaviin vaikeuksiin!

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:3 Pöydänjalat märkätilaveystä

  KYLPYHUONEKALUSTEET:3 Pöydänjalat märkätilaveystä

  13/09 VIDEO: Märkätilalevy on helposti käsiteltävä ja turvallinen materiaali kylpyhuoneen pöydänjaloiksi. Korkeudeksi halutaan 90 cm, ja mitta merkitään levyyn. Siitä vähennetään päälle asetettavan pöytälevyn paksuus, joten jalkojen lopulliseksi mitaksi tulee 77,5 cm.

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:  6 Tyylikäs naulakko

  KYLPYHUONEKALUSTEET: 6 Tyylikäs naulakko

  13/09 VIDEO: Jos tähteeksi on jäänyt vaikka tämänkaltainen puulevyn pala, voit tehdä siitä tuota pikaa pienen naulakon. Jos naulakkoa on tarkoitus käyttää kylpyhuoneessa, se on tietenkin tehtävä puusta, joka sietää kosteutta. Tässä käytetään nyatoh-nimistä puuta.

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:5 Rakenna pesupöytä

  KYLPYHUONEKALUSTEET:5 Rakenna pesupöytä

  13/09 VIDEO: Jos tarvitset erikoismittaista, altaalla varustettua pöytätasoa, voit helposti rakentaa sen märkätilalevystä.Tässä käytetään 100 mm paksua wedi-levyä, johon rakennetaan allas 40 cm:n päähän levyn toisesta päästä.

 • KYLPYHUONEKALUSTEET:4 Kovapuinen kehys peiliin

  KYLPYHUONEKALUSTEET:4 Kovapuinen kehys peiliin

  13/09 VIDEO: Peiliä ei aina tarvitse kiinnittää kylpyhuoneen kaakeliin. Tässä puuseppä näyttää, kuinka peili, hammasmukitelineet ja saippuateline kiinnitetään puulevyyn, joka sitten ripustetaan kylpyhuoneeseen. Silloin ei kaakeliseinään tarvitse porata paljon reikiä ja samalla puu tuo kylpyhuoneeseen uutta ilmettä. Lisäksi teline on helppo tarvitaessa vaihtaa.

sivu 1 yhteensä 11 sivusta


Rakenna uusi kylpyhuone tai remontoi vanha

Opastamme vaihe vaiheelta, kuinka uusi kylpyhuone rakennetaan tai vanhaa korjataan. Sivuiltamme löydät neuvot, joiden avulla kylpyhuone tulee kuntoon, olipa kyse pienistä tai suurista korjauksista. Opit esimerkiksi, kuinka tehdään suihkunurkkaus kevytbetonista, vaihdetaan vesihana, avataan tukkeutunut viemäri, vältetään kosteus ja home, korjataan saumaus tai vaihdetaan kylpyhuoneen laatat.


Kuinka kylpyhuone kosteussuojataan

Rakennusmääräyksiin kannattaa tutustua huolella, ennen kuin uusi kylpyhuone rakennetaan. Seinärakenne ja pintamateriaalit ovat tärkeitä. Koska kylpyhuone altistuu jatkuvalle kosteudelle ja vedelle, muista aina rakentaa kosteussuoja niille tarkoitetuista, hyväksytyistä materiaaleista.


Hyvin valitusta laatoituksesta syntyy upea kylpyhuone. Pelkät laatat ja saumat eivät silti vielä takaa, etteikö kosteus tunkeutuisi seinien ja lattian rakenteiden sisään. Tästä syystä vaaditaan kestävä, vedenpitämä kosteussuojakalvo, ennen kuin laatat liimataan paikoilleen. Jos kosteussuoja puuttuu tai se on väärin asennettu, kylpyhuone tulee lopulta todella kalliiksi, kun kosteusvauriot paljastuvat. Tutustu tällä sivulla rakennusmääräyksiin tai testaa tietosi kylpyhuoneen korjaamisesta.


Kylpyhuone - rakennusmateriaalit

Kylpyhuoneen seinät, kylpynurkkaus ja kalustus on helppo rakentaa kevyistä kevytbetoniharkoista tai -levyistä. Kevytbetonilevyt muuntuvat moneksi ja niitä on helppo leikata haluttuun muotoon. Levyistä rakentaminen sujuu nopeasti, koska ne on helppo pinota toistensa päälle liiman avulla. Kevytbetoniseinien viimeistelymahdollisuudet ovat todella monet.


Näytämme, kuinka onnistuu pinnan viimeistely tasoitteella ja maalilla sekä seinän hiominen ja laatoitus. Voit halutessasi käyttää kevytbetonilevyjä, joita on helppo käsitellä ja joilla kotiremontoijan kylpyhuone saadaan helposti uuteen uskoon. Myös kosteussuoja on hankittava. Lue lisää: Rakenna kylpyhuone kevytbetonilevyistä.


Remontoi kylpyhuone

Kulunut, pinttynyt ja kalkkikerrosten tahraama WC-istuin ei mieltä ylennä. Vanhan istuimen vaihtaminen uuteen, vettä säästävään malliin kirkastaa koko kylpyhuoneen ilmettä. Koska vaihtoon liittyy putkitöitä, se voi aluksi kuulostaa liian raskaalta ja vaativalta urakalta, joka kannattaisi jättää ammattilaisille. Totuus kuitenkin on, että WC-istuimen vaihtaminen on helppo työ – huomaat sen, kun seuraat ohjeitamme ja tartut toimeen.


Näytämme, miten vanha WC-istuin vaihdetaan uuteen, esimerkiksi nykyisin suosittuun seinäkiinnitteiseen malliin. Lue samalla myös, kuinka vaihdetaan käsiallas tai maalataan seinät. Opit lisäksi, kuinka vaihdat laatat tai irrotat vanhat saumat ja lonksuvat klinkkerit, jotta vältyt suihkunurkkauksen kosteusvaurioilta. Varmista myös, että ilmastointi toimii, niin kylpyhuone ei täyty kosteudesta ja homeesta.

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

komposiittilauta

Pitäisi kunnostaa vanhaa terassia ...

tee se itse lehtiä

Olisi laatikollinen Tee Se Itse lehtiä. ...

Kesämökin lisäeristys

Vanha kesämökkini on rakennettu tolppien ...

Kylpyhuoneremontin rahoitus

Keskustelu tuntuu olevan melkoisen hiljaista, ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot