Evästeiden käsittely ja yksityisyyden suoja


7 VINKKIÄ: Luonnetta Ikea-keittiölle

Ikean keittiö voi tulla tuhansia euroja muita keittiöitä halvemmaksi. Osan säästyneistä rahoista voi käyttää ilmeen kirkastamiseen. Rahoilla voi hankkia esimerkiksi hienon työtason, maalatut laatikot tai kiehuvan veden hanan. Esittelemme 7 erilaista tuunausvaihtoehtoa.

IKEA – keittiötä koko rahan edestä!

Lataa koko artikkeli ja lue kaikki Ikea-keittiön suunnittelusta, kokoamisesta ja asentamisesta. Tai lue lisää 7 vinkistä, joilla voit tuunata Ikea-keittiön persoonalliseksi.

1. Kaunis ja hienostunut pähkinä

Pähkinäpuusta tehty työtaso antaa keittiölle ainutlaatuisen ilmeen. Upea massiivipuu hehkuu tummia sävyjä eikä kulu käytössä juuri lainkaan. Kuvan levyssä on valereuna, joka saa levyn näyttämään yhdeksän senttiä paksulta. Levyn voi tilata puusepänverstaalta valmiiksi rei’itettynä. Hintaesimerkki: 300x60 sentin levy maksaa noin 300 euroa.

2. Älyallas lasista ja teräksestä

Tämä allas on todellista luksusta, mutta sen voi asentaa helposti itse. Crystalix 20 on tehty ruostumattomasta teräksestä ja mustasta lasista. Viemärit kuuluvat pakettiin, mutta hana pitää ostaa erikseen. Hinta noin 1 200 euroa. www.keittiöallas.fi

3. Säväyttävät kaapinovet

Kaappien ja laatikoiden ovia ei ole pakko ostaa Ikeasta. Ruotsalainen verkkokauppa Superfront on erikoistunut Ikean keittiöihin sopiviin oviin, kahvoihin ja kalustejalkoihin. Yhtiö esittelee verkkosivuillaan paljon erilaisia pintarakenteita, kuvioita, värejä ja puulaatuja. Hinta: Kaapinovet alkaen 80 euroa. www.superfront.com

4. Vie laatikot automaalaamoon

Ikeasta ostetut peruslaatikot ovat halpoja mutta aavistuksen tylsiä. Ne voi onneksi värjätä uusiksi automaalaamossa, sillä monet automaalaamot maalaavat kalusteita sopimuksen mukaan. Tiedustele hintaa etukäteen muutamasta liikkeestä, sillä hinnat saattavat vaihdella rajusti maalaamosta toiseen. Hintaesimerkki: kaapin ovi 40 €, laatikon ovi 20 €.


Automaalaamossa maalatuista ovista tulee varmasti kestävät, sileät ja tasalaatuiset.

5. Leikittele erilaisilla vetimillä

Laatikoihin ja oviin voi kiinnittää erikoisia ja persoonallisia vetimiä tavallisten teräskahvojen asemesta. Vetimet voivat olla esimerkiksi nahkaa tai laatikon yläpintaan kiinnittettäviä kullattuja kahvoja. Hinnat alkaen noin 10 euroa. www.superfront.com

6. Lokerot mittojen mukaan

Massiivipuusta tehty sisälaatikko on jo itsessään melkoista luksusta. Mittojen mukaan tehtyyn laatikkoon mahtuvat keittiön parhaat veitset ja tärkeimmät maustepurkit. Laatikon voi nikkaroida itse tai tilata valmiina puusepänliikkeestä. Hintaesimerkki: 60 sentin pähkinäpuusta tehty sisälokerikko maksaa noin 200 euroa.

7. Kiehuvaa teevettä suoraan hanasta

Suoraan hanasta suihkuava kiehuva vesi on melkoista arjen luksusta! Teen tai murukahvin kiehauttaminen käy todella nopeasti, kun vettä ei tarvitse keittää erikseen. Uusimmista malleista tulee sekä kiehuvaa, lämmintä että kylmää vettä, joten keittiöön ei tarvitse asentaa erillistä kiehuvan veden hanaa.

Hanat vievät vain hieman enemmän sähköä kuin tavallinen vedenkeitin. Kiehuvan veden hanajärjestelmät ovat kuitenkin kalliita. Listahinnat alkavat noin 1 500 eurosta. www.quooker.dk, www.grohe.com/fi

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

 • 12 perinteistä suunnitteluvirhettä

  12 perinteistä suunnitteluvirhettä

  17/01 Perinteiset virheet toistuvat helposti uuden keittiön sisustuksessa. Lue täältä, mitä ne ovat sekä se, miten ne voi välttää.

 • 3 mainiota appsia keittiön ideointiin

  3 mainiota appsia keittiön ideointiin

  06/01 Ota älypuhelin tai tabletti käteen ja suunnittele uusi keittiö! Löysimme 3 hyvää sovellusta, joiden avulla päästät ideat valloilleen.

 • Voiko piuhasotkulta välttyä?

  Voiko piuhasotkulta välttyä?

  15/09 Keittiökoneet täyttävät työtasot. Jos taas koneet on kaapissa, johdot on kierrettävä auki ennen käyttöä. Mikä on ratkaisu?

Lataa
Suurenna esikatselukuva napsauttamalla pikkukuvaa.
 • Keittiö: Näin annat Ikean keittiölle persoonallisen ilmeen
 • Keittiö: Näin annat Ikean keittiölle persoonallisen ilmeen
 • Keittiö: Näin annat Ikean keittiölle persoonallisen ilmeen
 • Keittiö: Näin annat Ikean keittiölle persoonallisen ilmeen
 • Keittiö: Näin annat Ikean keittiölle persoonallisen ilmeen

Lue lisää

Saat ilmaisen uutiskirjeen

Älypistorasia

Älypistorasia

2,90 eurolla saat pääsyn yli 2000 Tee Itse -lehden artikkeliin.

Gør Det Selv Forum

Uusi keskustelu

tee se itse lehtiä

Olisi laatikollinen Tee Se Itse lehtiä. ...

Kesämökin lisäeristys

Vanha kesämökkini on rakennettu tolppien ...

Kylpyhuoneremontin rahoitus

Keskustelu tuntuu olevan melkoisen hiljaista, ...

Keittiön palaparketin pullistuma ja irtoaminen, mitä tehdä?

Keittiössä kissojen ruokailupaikan kohdalla on ...

Luetuin keskustelu

Juoksutarha koirille

Ostin 2 rullaa 1.80mx30m koiratarhaverkkoa. ...

Terassille nousi hieno paviljonki

Alun pitäen tarkoituksena oli tehdä vain ...

Automekaanikko ● Vinkki: Tuulilasinpyyhkijät kuntoon

Auton kumiset tuulilasinpyyhkimet kärsivät ...

36 sohvapöydästä syntyi unelmien kasvihuone

Ilmo Syrjänen löysi huonekaluliikkeestä ...

Tee Itse | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Käyttöehdot | Yhteystiedot