Porataan valmiiksi reikä 6 mm poralla. Asentaja merkitsee ruuvin pituuden poraan, jolloin hän tietää, miten pitkälle on porattava. Aluksi porataan normaaliporauksella, kunnes pora on läpäissyt kaakelin.

Sitten iskuporauksen voi laittaa päälle. Näin kaakeli ei irtoa. Proppu isketään varovasti paikalleen vasaralla, ja lopuksi se ruuvataan ruuvilla kaakelin taakse. Reikä tilkitään saniteettikitillä.

Sen jälkeen putkenkannake ruuvataan sisään, ja silikonin ansiosta porausreiästä ei pääse seinään vettä, joka aiheuttaisi kosteusvahinkoja. Jos reikä tulee kaakelin keskelle, ammattilaisella on siihen kätevä niksi. Porauskohta merkitään pienen vesivaa’an avulla.

Viivojen leikkauskohtaan isketään pistepuikolla pieni reikä kaakelin pintaan. Porattaessa tähän pieneen reikään voi varmistaa, ettei pora liu’u sileällä laatalla. Kun pora on läpäissyt kaakelin, kytketään iskuporaus päälle lopun seinän osalta.

Proppu asetetaan reikään. Propun on tultava aina kaakelin taakse, ettei kaakeli halkea ruuvattaessa. Nyt reikä täytetään taas silikonilla ennen putkenkannakkeen ruuvaamista paikalleen. Märkätiloissa porausreiät pitää aina tiivistää, jotta lahoamisen riski olisi mahdollisimman pieni.