LVI-asentaja irrottaa aluksi poistoputken isoilla putkipihdeillä. Kun poistoputki on irrotettu, suljetaan veden tulo vanhaan hanaan. Kun veden tulo on suljettu, putket voi ruuvata pois pienellä jakoavaimella. Seuraavaksi pesuallas irrotetaan seinästä ruuvimeisselin avulla.

Kun ruuvit on irrotettu, jäljelle jääneet muoviholkit voi sahata metallisahan terällä. Kun ruuvit ja holkit on poistettu molemmilta puolilta, pesuallas on helppo irrottaa. Nyt pesuallas on poistettu, ja vanha hana voidaan irrottaa.

LVI-asentaja aloittaa poistoputkesta. Aluksi irrotetaan kumitiiviste ja sitten poistoputki koputellaan varovasti irti. Ammattilainen käyttää siihen ruuvimeisselin kahvaa, ettei pesuallas vahingossa kolhiinnu. Koska hanaa ei ole tarkoitus enää käyttää, putket katkaistaan niin, että siihen pääsee helpommin käsiksi.

Hanan kiinnitysmutteri ruuvataan auki. Nyt hanan voi vääntää helposti irti putkipihdeillä. Jäljelle jää vain vanhoja tiivistekappaleita ja hieman silikonikittiä.Silikoni raaputetaan pois ruuvimeisselillä, ja pesuallas puhdistetaan yleispuhdistusaineella.