Betonimuuriin asennetun teräspultin irrottaminen voi vaikuttaa lähes mahdottomalta. Muurari näyttää tässä, miten sen saa irti. Aluksi päällimmäinen rappauskerros naputetaan pois muurarin vasaralla ja tasaisella meisselillä.

Meisselissä on suojakahva, joka suojaa käsiä ohilyönneiltä. Pultti on yhä tiukasti kiinni. Sitä varten otetaan nyt tehokas iskuporakone. Sillä porataan joka puolelta pultin vierestä.

Samalla pulttia isketään kokeeksi pari kertaa muurarin vasaralla, niin selviää, miten tiukassa se on. Työtä jatketaan poralla ja meisselillä, kunnes teräspultti antaa periksi ja irtoaa muurista. Sama tehdään toiselle pultille, ja lopulta sen voi vetää irti seinästä.

Pulteista jäi vajaan 10 senttimetrin syvyiset reiät, jotka pitää korjata, ja siihen käytetään valmiiksi sekoitettua korjauslaastia. Ämpäriin kaadetaan vesitilkka, johon lisätään laastia ja sekoitetaan, kunnes laastin koostumus on kiinteä ja yhtenäinen. Jos seos on liian ohut, se ei pysy reiässä.

Reiät kastellaan, ennen kuin korjauslaasti lyödään niihin pieninä kerroksina. Laasti tarttuu paremmin lyömällä kuin jos se vain työnnettäisiin reikiin. Laasti tasoitetaan, niin että se tulee seinän tasalle.

On oltava tarkkana ettei siitä jää kohoumaa. Kun paikattu kohta on hieman kuivunut, korjaus harjataan märällä harjalla, niin että reunoista tulee tasaiset. Laasti kovettuu ja kuivuu noin kuukaudessa, minkä jälkeen paikan voi maalata.