Tehokas ja johdoton maaliruisku

BOSCH EASYSPRAY 18V-100 18 VOLTIN MAALIRUISKU

Hinta: Pelkkä laite alkaen 109,90 euroa.
Arvosana: 8,5

Kyllä, se maalaa täydellisesti. Ja kyllä, ruiskulla maalaa paljon nopeammin kuin siveltimellä.

Moni asia on muuttunut sen jälkeen, kun muutama vuosi sitten ensimmäiset pienet maaliruiskut vaivoin selvisivät tehtävästään.

Olemme testanneet useita Boschin pieniä ja suuria maaliruiskuja, nyt myös akkukäyttöisen EasySpray-mallin. Akun ansiosta jatkojohtoa ei tarvitse vetää pihan toiseen päähän aitaa maalatessa.

Pienen kahden ampeeritunnin akun ansiosta voit maalata tehokkaasti yhdeksän minuuttia. Ei ehkä kuulosta paljolta, mutta se riittää noin yhdeksän neliömetrin alalle.

Kaksi kertaa isompi akku tarjoaa noin kaksi kertaa pidemmän työskentelyajan. Ja työt sujuvat kuin siivillä. Maali peittää ilman valumista, ja suurten pintojen maalaamisessa voi säästää monta työtuntia.

Puunsuoja-aine on usein laimennettava vedellä. Tämä tehdään näppituntumalta, kunnes laimennus tuntuu toimivan tarkoitetulla tavalla.

Ainoa haittapuoli on, että ruiskua käytettäessä tulee olla täysin tyyni sää, jos ei halua maalata mitään muuta tuulen suunnassa olevaa. Ulkokäyttöön liittyy siis joitakin rajoituksia.

EasySpray-ruiskulla voi maalata sekä puunsuoja-aineella että lakalla, joten laite on mainio esimerkiksi vanhan ruokailutilan penkin kaikkien pintojen ja kulmien maalaamiseen.

Detaljit

Helppo puhdistus

Suutin on helppo irrottaa ruiskusta. Se ja muut osat voidaan laittaa vesiastiaan, jolloin ne on helppo puhdistaa harjalla. Tähän menee vain pari minuuttia.

Ohenna Maalia

Useimmat maalit on ohennettava ennen kuin niitä voi käyttää ruiskussa. Kokeile lisäämällä 10–20 % vettä, kunnes maalin koostumus on sopivaa.

Yhteenveto

Yllättävän tehokas laite. Maalasimme ison vajan julkisivun (noin 10 neliömetriä) noin 10 minuutissa, ja tulos oli hyvä. Ohjeistus on selkeä, ja puhdistus käytön jälkeen onnistuu alle 10 minuutissa.

+ Tehokas ja helppokäyttöinen.

- Pienten akkujen käyttöaika on lyhyt.

    Muut lukevat juuri nyt …

    Lisää samasta aiheesta Maalaus