Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tee Itse -kurssi: tapetointi

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Yhä useammat nikkarit innostuvat itse tapetoimaan joko tapetein tai kuitukankain - tai molempia käyttäen - kotinsa seiniä ja kattoja. Monet ovat myös joutuneet lopputulosta katsellessaan toteamaan, että tehtävä ei ollutkaan niin helppo kuin oli luultu.

Pintaan jäi pieniä kuplia ja kulmiin ryppyjä, vuodat roikkuvat hieman vinossa, ja kattoon saattoi jäädä kohta, jossa vuodat eivät ole osuneet aivan saumattomasti yhteen.

Lopputuloksen kanssa voi toki elää, mutta miksi tuhlata voimia, kun kaiken voi tehdä alusta alkaen myös oikein?

Tällä kurssilla ammattimaalarimme tutustuttaa sinut tapetointiin ja näyttää vaihe vaiheelta, miten onnistut projektissasi joka kerta.

Kysymys ei ole niinkään oikeista työvälineistä kuin niiden oikeasta käyttötavasta. Lisäksi on hyvä tuntea muutama vuosien kokemuksen mukanaan tuoma pieni niksi.

Osallistu kurssille jo 1. tunnista alkaen, niin selviydyt esivalmisteluista ja puhdistamisesta tehokkaasti.

Opit nämä asiat Tee Itsen tapetointikurssilla

Kurssi julkaistiin Tee Itse -lehdessä vuonna 2009. Kurssissa on viisi osaa ja 14 sivua:

  • Osa 1: Puhdista katto ja seinät Tee Itse - lehden uuden kurssin ensimmäisellä oppitunnilla asiantuntijamme näyttää, miten seinät ja katto puhdistetaan, jotta lopputulos on hieno.
  • Osa 2: Seinien ja katon tasoittaminen Tällä oppitunnilla opit sekä tasoittamaan kipsilevyjen saumakohdat ja pienet reiät että täydennystasoittamaan seinä- ja kattopintoja. Lisäksi kerromme, mitä voit tehdä kosteusvaurioille ja homesienille.
  • Osa 3: Kuitua kattoon Jos käytät oikeita työkaluja etkä yritä asettaa koko kuituvuotaa yhdellä kertaa, työ helpottuu ja katto valmistuu huomattavasti nopeammin.
  • Osa 4: Kuviollinen tapetti Tapetti antaa mahdollisuuden koristella yksi tai useampi huoneen seinä upeilla kuvioilla. Näytämme, miten asennat tapetit oikein.
  • Osa 5: Pienet pulmat Miksi hermostua pienestä virheestä keskellä upeaa seinäpintaa, kun tilanteen voi korjata hetkessä? Katso, miten helposti se onnistuu.

Lehtiversio

Lataa lehtiversio

Lataa artikkeli pdf-muodossa samanlaisena kuin se julkaistiin alunperin Tee Itse -lehdessä.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin