Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Miksi kynnys narisee?

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

kile1

Kysymys

Miksi kynnys narisee?

Vastaus

Luultavasti siksi, ettei kynnystä ole tuettu tarpeeksi hyvin ja se antaa periksi jalan alla. Suosittelemme irrottamaan yhden peitelistan, vääntämään kynnystä varovasti ylöspäin sorkkaraudalla ja työntämään pari litteää kiilaa kynnyksen alle.

Rauta- ja verkkokaupoissa on hyvä valikoima erilaisia muovikiiloja ja tukiliuskoja, mutta voit tehdä kiilat ja tukikapulat myös itse sahaamalla ne puusta.

Asenna kiilat ja tukikapulat tarkasti runkolankkujen tai koolauslautojen kohdalle, jotta kynnys ei pääse liikkumaan ylös ja alas. Se lopettaa narinan!

Kätevät muovikiilat

Rauta- ja verkkokaupoissa on myynnissä erilaisia muovista tehtyjä kiila- ja liuskasarjoja, jotka helpottavat esimerkiksi kynnyksen tukemista. Useimmissa kiiloissa ja liuskoissa on hammastus, joka lukitsee ne yhteen ja pitää ne paikoillaan. Muovikiilat kestävät myös ruuvaamista, toisin kuin puukiilat, jotka menevät helposti rikki ruuvin alla.

Katso ohjeet vaihe vaiheelta: Kynnys narisee – näin korjaat sen

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin