Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Siveltimien ja telojen pesu

Tallenna artikkeli Sinun pitää kirjautua sisään, jotta voit tallentaa artikkeleita

Maalari pesee aina uudet työkalunsa ennen käyttöön ottamista. Maalaustelassa on lähes aina irtonaista nukkaa, joka pitää pestä pois ennen maalaustöiden aloittamista.

Sitä on sekä lampaannahkateloissa että keinomateriaalista valmistetuissa teloissa. Nukka lähtee, kun tela pestään käyttämällä hieman saippuaa. Sen jälkeen tela on huuhdottava huolellisesti vedellä, jotta siihen ei jää saippuaa.

Kun tela on pesty, se on ripustettava kuivumaan. Se ei saa olla liian kostea, koska telassa oleva vesi ohentaa alussa käytettävää maalia.

Siveltimissä on usein irtonaisia harjaksia, jotka irtoavat työskenneltäessä. Siltä vältytään pesemällä sivellin ennen käyttöä.

Siveltimen peseminen kannattaa myös siksi, että silloin maali ei kuivu yhtä helposti harjasten juuriin, ja näin sivellin on helpompi puhdistaa käytön jälkeen.Pesemällä maalausvälineet ennen käyttöä voi varmistaa, ettei vastamaalattuun pintaan jää irtoharjaksia tai nukkaa.

Luo Profiili

purchase.course_name_message

Luo Profiili
Syötä etunimesi
Syötä sukunimesi
Tarkista sähköpostiosoite
Salasanassa pitää olla vähintään 6 merkkiä
Näytä
signup.credentials_form.terms_error
Kirjaudu sisään
Tarkista sähköpostiosoite
Salasana vaaditaan
Näytä
Takaisin