Malertape Tesa Gør Det Selv

Paina maalarinteippi huoletta lujasti kiinni. Liima voi olla paikallaan vaikka viikon, eikä siitä jää jäämiä alustaan.

"Olen aina aiemmin ostanut kaikkein halvinta maalarinteippiä, sillä olen ajatellut, ettei teipeissä voi olla isoja eroja", uutistoimittaja Per Farsund sanoo.

"Sain todeta, että ero on yllättävän iso. Se selvisi minulle, kun kokeilin Tesan ulkomaalaukseen tarkoitettua Precision Outdoor -erikoisteippiä. Reunoista tuli terävät, ja liimaa oli sopivasti, joten maali ei lähtenyt irti teipin mukana."

Japanilainen kierrätyspaperi varmistaa teipin tarkkuuden

Terävät reunat ovat erityispaperin ansiota. Epätarkat reunat johtuvat usein siitä, että teippi imee kosteutta, laajenee ja menettää pitonsa, jolloin maali valuu teipin alle. Tesan "japanilainen paperi" hylkii vettä. Todella ohut mutta vahva paperi on valmistettu pääasiassa kierrätysmateriaaleista. Tesan maalarinteippi sopii kaikenlaisille maaleille.

LUE MYÖS: Ammattimaista jälkeä uudella maalarinteipillä.

Maalarinteippi lisää maalausaikaa

Ulkotöihin suunniteltu maalarinteippi sopii hyvin epätasaisten puupintojen maalaamiseen. Teipin voi jättää paikalleen peräti kahdeksaksi päiväksi ilman, että siitä jää puuhun liimaa. Siinä ajassa ehtii maalata hyvin loppuun asti. Lisäksi Tesan maalarinteippi kestää UV-säteitä, sadetta ja paahdetta.