Seuraavaksi näytetään, miten kivet saa takaisin paikalleen.Kaivoa ympäröivät pikkukivet voi poistaa ilman työkaluja. Ne asetetaan kannen päälle, jotta jää edes jonkinlainen kuva siitä, mistä ne on otettu.

Sen jälkeen loput kivistä irrotetaan rautakangella, jotta ne voi helpommin nostaa käsin. Kivet on poistettava koko vajonneelta alalta. Kun kivet on nostettu, aukkoon kaadetaan runsas lapiollinen soraa.

Sora levitetään tasaisesti koko aukkoon käsin. Sora on levitettävä jokaiseen koloon, tai muuten kivet jäävät jatkossakin vinoon.

Sen jälkeen kivet tarvitsee vain asetella paikoilleen. On hyvä kiinnittää huomiota kivien väriin niin, että aiempi kuvio säilyy. Kivet on aseteltu nopeasti, ja lopuksi ladotaan pikkukivet aivan kaivon ympärille.

Kunnostettavan alueen koosta riippuu, kannattaako vuokrata tärytin, mutta tässä kivimies tyytyy junttaamaan kivet, mikä käy yhtä hyvin. Kun kiveys on juntattu, kivien välisiin ja kaivoa ympäröiviin saumoihin levitetään hiekkaa harjan avulla.Kiveys on nyt suoristettu ja samalla tasolla kaivon kanssa.