Kivet vivutaan ylös rautakangella. Nämä kivet ovat hyvin tiiviisti yhdessä, ja yksittäisen kiven irrottaminen voi olla vaikeaa. Kivimies koputtaa siksi varovasti moukarilla viereisiä kiviä niin että nostettava kivi saadaan irti.

Kun rivin kaikki kivet on poistettu, rautakangella tehdään soraan ura vesiletkua verten. Sitten sora poistetaan käsin ennen kuin letku asetetaan uraan.

Letkun on tarkoitus mennä ritilään asti, joten kiveyksestä on iskettävä pala pois kulmasta. Se tehdään tavallisella meisselillä. Nyt kivet voi asetella ritilälle asti. Loputkin kivistä voi asettaa paikoilleen.

Kauempana, jossa kivet olivat hyvin tiukassa, kivien asetteleminen takaisin voi olla hyvin vaikeaa, mutta siinä tarvitsee vain irrottaa toinenkin rivi. Näin kaikki kivet saa helpommin paikalleen. Kivimies latoo kaksi kiveä kerrallaan ja naputtaa ne paikalleen kolmannella kivellä.

Kun viimeinen kivi on asetettu paikalleen, ne on juntattava varovasti paikalleen. Lopuksi kaikkiin saumoihin levitetään saumahiekkaa. Puutarhaletku on nyt siististi terassin alla eikä loju enää ihmisten jaloissa.